تولید محتوای بهینه برای سئو در ۴ گام + چک لیست

گوگل اعلام کرده است که “محتوا” یکی از سه عامل رتبه بندی برتر خود قرار دارد، پس باید به تولید محتوا خود پیش از پیش اهمیت دهید و اما چه چیزی باعث می شود که محتوا از دیدگاه سئو خوب باشد؟

بازاریابی محتوایی در سئو مدرن اساس آن را تشکیل می دهد.

درست همانطور که چرخ ها بدون یک موتور نمی توانند حرکت کنند، محتوای بدون استراتژی در سئو هم نمی تواند در بازار دیجیتال موفق شود، سئو بدون محتوا در اصل اصلا موفقیتی دائمی نمیتواند داشته باشد.

مشخصا موتورهای جستجو هیچ محتوایی را که از کیفیت بالا برخوردار نباشد به کاربران خود در صفحه اصلی خود پیشنهاد نمی دهد پس تا میتوانید محتوای با کیفیت و عمیق تری را ایجاد کنید اگر دلتان رتبه های بالاتر گوگل را میخواهد.

گام اول: هر سایت استراتژی تولید محتوای خود را باید داشته باشد.

دیجی کالا مگ نمونه بارز بازاریابی محتوایی

دیجی کالا مگ نمونه بارز بازاریابی محتوایی

یعنی اگر شما متخصص سئو هستین یک برنامه منظم ایجاد محتوا را برای یک سایت ورزشی با یک سایت فروشگاهی نباید عین هم بچینید در غیر اینصورت نمیتوانید نتیجه مورد نظر را بگیرید و یا حداقل زمان بیشتری را صرف آن میکنید.

استراتژی تولید محتوا باید بر اساس کلمات کلیدی که کاربران در گوگل جستجو میکنند چیده شود و با شناسایی نوع مخاطبان و همچنین سوالات آنها باید بخش محتوای شما به همه این موارد پاسخگو باشد تا بتوانید مخاطب را به سمت سایتتان هدایت کنید.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: ۱۰ سایت برتر تولید محتوا در ایران در سال ۹۹

باید بر اساس شناخت مخاطبینتان محتوای مورد نیازش رو تولید کنید مثلا اگر مخاطبین شما مدیران هستند خوب مشخصا وقتشان همیشه کم هست و حوصله مطالعه متن های طولانی را ندارند پس با طراحی اینفوگرافیک یا ویدیو میتوانید این بخش از مخاطبین رو در سایتتان راضی نگه دارید.

  • بر اساس درک مخاطبینتان عمل کنید با تحقیق در بین کلمات کلیدی که جستجو میکنند و تولید محتوای مناسب رضایت آنها جلب کنید.
  • سعی کنید مخاطب را در صفحه به انجام اقداماتی دعوت کنید مانند درج نظر خود در بخش کامنت ها و یا تکمیل فرم خبرنامه
  • کلمات محتوای خود کمتر از ۱۰۰۰ کلمه نباشد تا موتورهای جستجو نیز به آن صفحه اعتبار قائل شوند.
  • به سوالات کاربرانتان به طور کامل و جامع پاسخ دهید تا بتوانید اعتماد آنها را جلب کنید تا دوباره به سایت شما بازگردند.
  • اطلاعات تماس با شما و یا پشتیبانی آنلاین در صفحه داشته باشید تا کاربران در صورت هرگونه مشکل بتوانند به شما گزارش دهند.

گام دوم: محتوای خوبی را برای کاربرانتان طراحی کنید.

تجربه کاربری وب سایت دیجی استایل

تجربه کاربری وب سایت دیجی استایل

تجربه خوب یک کاربر در ارتباط با سایت شما نشان دهنده سئو خوب آن هست زیرا کاربر وقتی از محیط یک سایت خوشش می آید در آن بیشتر وقت می گذارد و از محتوای آن استفاده میکند در بخش نظرات شرکت میکند و آن ها را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک می گذارد.

ویژگی های یک محتوای خوب

  • ساده، روشن و منسجم
  • غیر منتظره
  • واقعی
  • قابل اعتماد / معتبر / با تجربه
  • عاطفی
  • سرگرم کننده
  • الهام بخش
  • آموزشی
  • مرتبط
  • عمیق / کامل
  • کاربردی
  • منحصر به فرد
  • قابل اعتماد

به روند تولید محتوای خود برای کاربرانتان ادامه دهید و ذهنیت آنها را حفظ کنید که در اینصورت موتورهای جستجو مفهوم آن رو درک میکنند نه برعکس.

برای مخاطبینتان بنویسید – اطمینان پیدا کنید که متنی که نوشته اید خیلی ساده یا پر از اصطلاحات صنعتی و تخصصی حوزه شما نباشد مگر اینکه در مورد همه آنها توضیح دهید.

قابلیت به اشتراک گذاری را داشته باشد – یک مرحله به عقب برید و از خودتون بپرسید آیا واقعا این محتوا ارزش به اشتراک گذاری را دارد؟ (و همینطور از دکمه های اشتراک گذاری در صفحه استفاده کنید.)

سریع هضم شود – محتوا باید به گونه ای نوشته شود که با چشم کاربر بتواند سریع اسکن شود و در آن از بالت ها و لیست ها و… استفاده شود.

از دید جامعه بیشتر بنویسید – اعتراض های مشترک، انتظارات مشتری، ترس و نگرانی مخاطبان را پیش بینی کنید و در مورد انها بحث کنید.

از رقیبان که در صفحه اول هستند ایده بگیرید – ببینید آنها چه نوع محتوایی را برای کاربر عرضه میکنند که جذابیت دارد و در صفحه اول قرار گرفته اند.

گام سوم: اصول گرامری و تایپی رو حتما رعایت کنید.

محیط نرم افزار ویراستیار

محیط نرم افزار ویراستیار

تا حالا بار ها شاید تجربه کردید که وقتی یه کلمه ای رو اشتباه در یک متن میبینید کل ذهنتون میمونه اونجا و میگید کاش اینو درست می نوشتن پس خودتان نیز نباید همچین اشتباهاتی رو تکرار کنید.

به هر زبان که می نویسید باید از قواعد نوشتاری و اصولی آن با خبر باشید در غیر اینصورت نمیتوانید آن اثری که مد نظراتان هست بر روی مخاطب خود بگذارید در ضمن رعایت این قواعد در متن یک سیگنال مثبت برای موتورهای جستجو محسوب می شود.

علاوه بر این ارجاع به منابع و سایت های دیگر که بهشون کامل اعتماد دارید میتونه این سیگنال رو به موتورهای جستجو برساند که سایت شما مرجع هست و برای راحتی مخاطب خود از لینک های خارجی نیز در سایت خود استفاده میکند.

غلط املایی و خطاهای گرامری رو قبل از انتشار رفع کنید – در زبان فارسی یک افزونه ای برای نرم افزار آفیس ورد وجود دارد به نام ویراستیار که میتونید همین اسم رو سرچ کنید و نصبش کنید و متن خود را قبل از انتشار یک بار دیگر با آن بررسی نمایید.

به صفحات خوب پیوند دهید – به سایت هایی مانند ویکی پدیا که دانشنامه ای آزاد هستند و قابل اعتماد، به راحتی لینک خارجی فالو بدهید تا موتورهای جستجو نیز برای شما ارزش قائل شوند.

یک بار دیگر بخوانید – متن خود را سعی کنید یک بار دیگر بخوانید و اشتباهات جمله بندی و املایی آن را رفع کنید.

گام چهارم: از کلمات کلیدی خود در متن استفاده کنید.

مشخصا هدف نهایی ما از تولید محتوا سئو در موتورهای جستجو در کلمات خاص و همینطور افزایش مشتری برای سایتمان هست پس از کلمات خود نیز در متن باید به صورت هوشمندانه استفاده کنیم.

از کلمات کلیدی در متن خود در حال حاضر اگر فقط یک بار هم استفاده کنید و لینک بدهید کافیست و نیازی به تکرار مداوم آن در جمله ها نیست که این کار رو انجام بدین جریمه نیز خواهد داشت.

کلمات کلیدی رو میتونید در تگ بندی صفحات استفاده کنید تگ های h2 برای این مورد بسیار مناسب هستند.

در حال حاضر با رونمایی از الگوریتم هوش مصنوعی رنک برین دیگر مفهوم صفحات را درک میکند و سایت شما را در چندین کلمات مرتبط در آن حوزه نمایش میدهد برای مثال در قبل لیست سایت ها برای کلمه کادو و هدیه متفاوت بود که در حال حاضر اگر تست کنید متوجه درک این مفهوم از گوگل خواهید شد.

از تکرار بی معنی کلمات کلیدی اصلی در متن بپرهیزید – یک مثال خوب اینست که بعد از اتمام مقاله تان یک بار اون کلمه کلیدی را جستجو نمایید و متوجه شدین که بیش از حد تکرار شده است از مترادف های آن کلمه استفاده کنید تا جریمه نشوید.

از لینک های داخلی میتوانید برای ارتباط مفهومی بین صفحات سایتتان استفاده کنید – ما در حال حاضر به الگوریتم هوش مصنوعی گوگل آموزش می دهیم که سایت ما در حول چه موضوعاتی فعالیت میکند و اون باید بداند که سایتی که در حوزه سئو فعالیت دارد به تولید محتوا و لینک سازی و سئو داخلی و سئو خارجی مرتبط هست.

به صورت طبیعی و محاوره ای از کلمات اصلی استفاده کنید – هنگام صحبت با یک انسان ما از حالت های مختلف یک کلمه را به زبان می آوریم باید در متن هم دقیقا از اختصارات، مترادف ها و کلمات متصاد استفاده کنیم تا طبیعی جلوه کند.

در تصاویری که در صفحه قرار میدهید هم میتوانید از حالت های مختلف کلمات مد نظر خود استفاده کنید – در نام عکس، عنوان و متن جایگزین میتوانید استفاده کنید و کلمات کلیدی خود را گسترش دهید.

از کلمات کلیدی خود در عنوان صفحه و اول آن سعی کنید استفاده کنید – عنوان صفحه مهم ترین بخشی هست که کاربر در نتایج می بیند و اگر جذاب جلوه کند سایت شما رو انتخاب خواهد کرد.

استفاده طبیعی کلمه کلیدی در لینک صفحه – این مورد رو باید تا میتونید ساده و مرتبط انتخاب کنید و همینطور اگه در عنوان صفحه از کلمه کلیدی استفاده کردین دیگه زیاد اهمیتی ندارد.

در ۱۰۰ کلمه اول متن تان از کلمه هدف خود استفاده کنید – مشخصا زیاد جای نگرانی ندارد ولی اگر بتونید استفاده کنید توصیه می شود که یک بار تکرار شود.

برخی از قواعد سئو برای نوشتن محتوای بهینه 

خدمات سئو سایت یک فرآیند مشخص هست که به دو بخش تقسیم می شود سئو داخلی و سئو خارجی. یک سری موارد فنی برای سئو هست که باید قبل از شروع استراتژی محتوایی سایت آماده باشد.

یک سری موارد فنی هست که نمی شود نادیده گرفته شوند:

  • بارگذاری صفحه برای کاربر در زیر سه ثانیه یا کمتر و حتما اطمینان حاصل کنید که عکس ها و سایر فایل های رسانه ای خود در بهینه ترین سایز ممکن بارگذاری شوند.
  • محتوا باید ظاهر مناسب خود را در تلفن های همراه حفظ کنید اگر سایت شما ریسپانسیو باشد پیشفرض این مشخصه را دارد ولی باید اطمینان حاصل کنید.
  • لینک صفحه در سایت مپ xml بارگذاری شود این مورد به گوگل برای دسترسی سریع و درک مفهوم صفحه کمک میکند.
  • از لینک های داخلی با کلمات کلیدی هدف صفحاتتان را مرتبط تر کنید.
  • از لینک های کوتاه استفاده کنید تا کاربران به راحتی بتوانند به اشتراک بگذارند.

تولید محتوای با کیفیت بالا را تا ابد ادامه دهید

محتوا را تا میتونید جامع و با کیفیت بنویسید و بدونید که ضرر نخواهید کرد لذت بالا رفتن در رتبه های گوگل بهتون پاداشش رو خواهد داد.

محتوا پادشاه در سئو و عامل سوم اعلام شده توسط گوگل در رتبه بندی می باشد.

روزانه یک محتوای ۱.۲۰۰ کلمه ای اگر بتونید تولید کنید در پایان سال ۳۶۰ محتوای یونیک و کاربردی خواهید داشت که شما رو از تمام رقیبانتان متمایز میکند و همچنین در نتایج در بالاترین رتبه ها قرار خواهید گرفت.




آدرس سایت با www یا بدون www کدام یک رو باید انتخاب کرد؟

یکی از اولین مواردی که باید هنگام تنظیم یک وبسایت تصمیم گیری کنید، این است که آیا شروع آدرس با www باید باشد یا بدون www! این یک تصمیم اساسی است که شما باید در ابتدای شروع کار انجام دهید و در طول مدت فعالیتتون روی اون سایت حفظش کنید.

در این مقاله بررسی میکنیم که آیا داشتن www بهتر هست یا نداشتنش در آدرس سایت و بهترین انتخاب از لحاظ موتورهای جستجو کدام یک می باشد.

سایت های www در مقابل بدون www

تفاوت تکنیکی بین داشتن www در آدرس سایت و نداشتن آن چیست؟

بیایید چند مثال را ببینیم:

نشانی سایت با WWW

https://www.example.com
http://www.example.com

نشانی سایت بدون www

https://example.com
http://example.com

در اصطلاح به دامنه های بدون www، گفته می شود naked domain. از دامنه های با www میتوان به عنوان hostname هم استفاده کرد گاهی در هنگام استفاده از کوکی ها مدیریت راحت تر می شود در بین زیر دامنه هایی که تعریف شده است.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: آموزش سئو تکنیکال با چک لیست کامل

این یه مورد تخصصی و فنی هست که در واقع تو اکثر سایت ها زیاد تاثیر نمی گذارد، بنابراین اگر تو درک مفهومش به مشکل برخوردید طبیعی هست و پیشنهاد میکنم برید به دنبال سوال بزرگ تر و اون رو پاسخ بدین راحت تر میتونید انتخاب کنید.

آیا حتما باید از www در ابتدا دامنه خود استفاده کنم؟

پاسخ ساده است این به ترجیح شخصی شما بستگی دارد برای موتورهای جستجو که هیچ فرقی ندارد.

سه چیز مهم هستند:

  • ابتدا وب سایت خود را پیکربندی کنید تا فقط یکی از آن ها استفاده کنید.
  • دوم اینکه به گوگل و دیگر موتورهای جستجو اطلاع دهید انتخاب شما استفاده از کدام یکی از آن ها هست.
  • سوم، برای ایجاد هماهنگی و استفاده از نوع لینک دهی انتخاب شده هنگام انجام عملیات سئو داخلی به محتوای صفحات یا لینک سازی خارجی از آدرسی که انتخاب کردین استفاده کنید.

گوگل سایت های با آدرس http://test.com و http://www.test.com را دو وب سایت متفاوت در نظر میگیرد.

باید حتما مشخص بکنید که سایت شما میخواهید با کدام یکی از این ها در دسترس مخاطبین قرار میگیرد و بقیه آدرس ها رو به اون ریدایرکت کنید.

بیاید ببینیم چطور تصمیم خود را به گوگل بفهمانیم تا بتواند وظایف خزش و ایندکس را به بهترین حالت انجام دهد.

چگونه دامنه مورد نظر خود را در وردپرس تنظیم کنید؟

اگر سایت شما با سایت ساز وردپرس ساخته شده باشد به بخش ادمین بروید و از بخش تنظیمات > عمومی رو انتخاب کنید.

تنظیم آدرس سایت با www یا بدون www در وردپرس

تنظیم آدرس سایت با www یا بدون www در وردپرس

در مثال بالا، دامنه مورد نظر سریرنوین را  من بدون www انتخاب کرده ام. همانطور که در بالا توضیح داده شد، هیچ فرقی www با بدون www نداره، این فقط موضوع شخصی است.

چگونه می توان دامنه تنظیم شده در وردپرس را تست کنیم؟ 

برای تست اینکه وردپرس می تواند با موفقیت از یک نسخه از دامنه خود به یک دیگر تغییر مسیر دهد، تست زیر را انجام دهید.

یک پنجره مرورگر را باز کنید و https://www.sarirnovin.com را تایپ کنید، اگر دامنه ای که وارد کردین به https://www.sarirnovin.com هدایت شد پس کار شما درست هست و موتورهای جستجو نیز میتوانند یک آدرس را برای سایت شما در نظر بگیرند.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: تولید محتوای بهینه برای سئو در ۴ گام + چک لیست

چگونه دامنه مورد نظر خود را در Google تنظیم کنید؟

برای ایجاد هماهنگی بیشتر و نشان دادن صحیح آدرس سایتتان در نتایج گوگل باید در کنسول وبمستر گوگل عضو شوید.

اگر حساب کاربری ندارید، به کنسول جستجوی گوگل بروید، برای یک حساب کاربری رایگان ثبت نام کنید.

اگر گواهی ssl دارید و سایت شما با پروتکل امن https باز می شود باید چهار نوع آدرس را در کنسول گوگل ثبت کنید.

ثبت سایت در کنسول گوگل با ۴ حالت آدرس دهی

ثبت سایت در کنسول گوگل با ۴ حالت آدرس دهی

آدرس اصلی که انتخاب کردین روش کلیک کنید و در سمت راست بالا روی آیکون چرخ دهنده کلیک کنید و site settings رو انتخاب کنید.

انتخاب site settings جهت معرفی دامنه اصلی به گوگل

انتخاب site settings جهت معرفی دامنه اصلی به گوگل

در این قسمت حالت دامنه ای که میخواهید نمایش داده شود را انتخاب بکنید.

معرفی دامنه اصلی به گوگل جهت نمایش با حالت www یا بدون آن

معرفی دامنه اصلی به گوگل جهت نمایش با حالت www یا بدون آن

روشهای فوق را برای تمامی وب سایت های خود دنبال کنید و اطمینان حاصل کنید که تمام تغییرات به یک فرمت مشابه اشاره دارند.

این چیزی است که اکنون Google می داند دامنه مورد نظر شما کدام حالت است.

چطور باید از تگ کنونیکال canonical استفاده کنیم؟

دامنه ای که انتخاب کردین باید به عنوان آدرس در تگ کنونیکال هم استفاده شود. کنونیکال یک قطعه کد  html هست که به موتورهای جستجو می گوید همه اعتبار ها برای یک صفحه محسوب می شود و از ایجاد محتوای تکراری جلوگیری میکند.

بهترین روش این هست که هر صفحه ای از وب سایت شما که آدرس مشخصی دارد باید یک تگ canonical هم داشته باشد.

واسه این که بفهمید از این تگ تو سایت شما به درستی تنظیم شده یا نه تو صفحه اصلی خود راست کلیک کنید و گزینه view source رو بزنید و جستجو (ctrl +f)کنید canonical و اگر این تگ را در صفحه پیدا کردین پس به درستی ازش استفاده کردین

جستجو برای کلمه “canonical” و شما باید یک خط مانند این را ببینید:

<link rel=”canonicalhref=”https://www.sarirnovin.com” />

استفاده از تگ کنونیکال canonical در کد صفحه

استفاده از تگ کنونیکال canonical در کد صفحه

مهم ترین ویژگی این تگ این هست که از ایجاد صفحات با محتوای تکراری در سایت شما جلوگیری میکند.

تست های فوق را برای تمام صفحات وب سایت خود تکرار کنید.

اگر شما نمی توانید canonical را در کد HTML خود پیدا کنید، به این معنی است که سایت شما این تگ رو ندارد و باید یکم نگران باشید.

نگران نباشید، شما اگر از وردپرس استفاده میکنید می توانید نسخه رایگان افزونه Yoast SEO را نصب کنید و این کار را به طور خودکار برای تمام پست ها و صفحات وب سایت خود (از جمله صفحات اصلی و آرشیو) انجام می دهد.

اگر من بخواهم سایتی که قدیمی هست، دامنه اش که بدون www هست را به www تغییر بدم خوبه یا بد؟

این اصلا توصیه نمی شود. اگر شما قبلا یک وب سایت ایجاد کرده اید، هیچ دلیلی برای تغییر دامنه مورد نظر شما وجود ندارد.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: چطوری بفهمیم گوگل سایتمان را پنالتی کرده است؟

در صورتی که می خواهید این کار را انجام دهید، باید 301 Redirects بکنید اون صحفات رو به صفحات با آدرس جدید تا ترافیک و لینک ها را از یک نسخه از دامنه به سوی دیگر تغییر دهید.

چه اتفاقی می افتد وقتی که شما از http به https مهاجرت می کنید؟

هنگامی که وب سایت شما به https مهاجرت می کند، باید مطمئن شوید که در تنظیمات سایت همان فرمت را نگه دارید یعنی اگر دامنه مورد نظر قبلی شما http://www.example.com بود، سپس آن را به https://www.example تغییر دهید. نه https://example.com

هنگامی که مهاجرت تکمیل شد، شما باید https://www و https:// را با Google Search Console اضافه کنید و VERIFY کنید و دامنه مورد نظر خود را با تنظیمات قبلی خود تنظیم کنید.

نتیجه گیری

انتخاب www یا بدون www باید در ابتدا راه اندازی سایت انتخاب شود و هیچ تفاوتی باهم دیگر ندارند و یک سلیقه ای و شخصی محسوب می شوند.

از لحاظ موتورهای جستجو مزیتی بین آدرس با www یا بدون www وجود ندارد، شما باید یکی رو انتخاب کنید و دیگر عوضش نکنید.

یک سایت جدید وردپرسی باید از قوانین زیر پیروی کند جهت تعیین آدرس صحیح خود از لحاظ سئو تکنیکال

قوانین ساده هستند:

دامنه مورد نظر خود را در وردپرس تنظیم کنید.

تمام تغییرات وب سایت را به Google Search Console اضافه کنید باید همان دامنه ای باشد که در تنظیمات وردپرس وارد کرده اید.

اگر شما به https مهاجرت می کنید، مطمئن شوید که همان فرمت را در وردپرس و تنظیمات سایت گوگل ست کرده باشید.




آموزش سئو تکنیکال با چک لیست کامل

سئو تکنیکال یک گام خیلی مهم تو فرآیند سئو سایت هست و اگر مشکلی تو معماری سایتتون یا از لحاظ تکنیکال داشته باشید میتونه تلاش های دیگه ای که انجام میدین رو بی نتیجه بکنه.

پس دانستن مسائل تکنیکال و فنی برای شما که هدفتون سئو سایتتان در موتورهای جستجو است باید اهمیت بالایی داشته باشد.

خبر خوب هم این هست که شما فقط کافی هست یک بار برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل این کارهای تکنیکال رو بر روی سایتتان انجام دهید و مجبود نیستید هر روز باهاش مواجه بشین.

در این مقاله شما رو با این تکنیک های سئو آشنا خواهیم کرد، بهترین شیوه ها برای انجام امور فنی و بررسی موارد تکنیکال که با چک لیست های ارائه شده انجام می شود.

سئو تکنیکال چیست؟

برای درک بهتر بحث تکنیکال بیاید از یک سری اصطلاحات پایه شروع کنیم.

اول، باید خلاصه ای از ماهیت سئو چیست؟ رو براتون به ساده ترین مدل توضیح بدیم که با روند بهینه سازی موتورهای جستجو آشنا بشین.

بهینه سازی سایت به چه معنی است:

  • مطمعن بشین که موتورهای جستجو به سایت شما دسترسی دارند.
  • محتوای باکیفیت داشته باشین که بتونه به سوالات کاربرانتان پاسخ جامع بدهد.
  • به موتورهای جستجو سیگنال های مثبتی در جهت بهبود رتبه خود انتقال دهید.
  • به ربات های موتورهای جستجو کمک کنید مقهوم سایتتون رو بهتر درک بکنن
  • اعتماد ربات های گوگل و کاربر رو افزایش بدین تا اعتبار سایتتان بیشتر شود.

اگر موارد بالا رو رعایت کنید میتونید یکی از نامزد ها برای کسب رتبه های بالا در موتورهای جستجو انتخاب شوید.

عملیات بهینه سازی سایت رو چطوری شروع کنیم؟

اگر مقاله قبلی ما در مورد نحوه کار موتورهای جستجو مطلعه کرده باشید، باید بدونید که اولین گام کار کردن موتورهای جستجو روند خزیدن و فهرست بندی اطلاعات سطح وب می باشد.

موتورهای جستجو به دنبال صفحات وبی که در دسترس عموم هستند مراجعه میکنند و به فهرست خود اضافه میکنند.

بعد از کشف و خواندن این صفحات عملیات سازماندهی پایگاه داده خود را بر اساس قوانین الگوریتم خود انجام میدهند و به کاربر بر اساس پرسش های آن ها پاسخ دقیق را ارائه میکنند.

سئو تکنیکال چیست؟ یک روند فنی تو فرآیند بهینه سازی سایت محسوب می شود که به خزیدن و ایندکس صفحات توسط موتورهای جستجو کمک میکند تا بهتر بتوانند به صفحات سایت شما دسترسی پیدا کنند و بدون هیچ مشکلی درک از مفهوم کلی وبستتان داشته باشند.

تکنیکال گفته می شود چون هدف اصلی از سئو تو این بخش بهینه سازی زیرساخت یک سایت می باشد.

برای درک این مفهوم در تصویر زیر به نمودار نگاه کنید سئو به سه بخش اصلی تقسیم می شود:

  1. سئو تکنیکال
  2. سئو داخلی
  3. سئو خارجی

سئو داخلی بر روی صفحه داخلی سایت اعمال می شود و بیشتر با محتوا درگیر هست که شما با ایجاد محتوایی با کیفیت و خلق تجربه خوش آیند برای کاربر میتواند به بحث بک لینک سازی شما که در سئو خارجی اهیمت بالا دارد هم کمک کند و این کار برای افزایش اعتبار در طول روند رتبه بندی کمک خواهد کرد.

سئو تکنیکال و شاخه های سئو

سئو تکنیکال و شاخه های سئو

همینطور که تو عکس بالا میبینید بین مزرهای سئو تکنیکال، داخلی و خارجی یک مرز مشخص وجود دارد زیرا همه این فرآیند جزو سئو سایت محسوب می شوند و موقعی که کنار هم قرار بگیرند معنی میدهند.

بهترین روش های سئو تکنیکال

الان که روشن شد سئو چیست اجازه بدین بریم سراغ روش های و شیوه های تکنیکال صحبت کنیم.

یک دامنه مشخص رو انتخاب کنید

هنگام تنظیم وبسایت یا وبلاگ خود، باید دامنه مورد نظر خود را مشخص کنید. با انجام این کار شما موتورهای جستجو را آموزش میدید که با این آدرس مشخص به سایت شما دسترسی داشته باشند.

بیایید ببینیم چرا شما باید این کار را انجام دهید.

یک وب سایت به طور پیش فرض با www و بدون www  برای شما باز می شود.

برای مثال، اگر دامنه شما example.com باشد، وبسایت شما میتواند از دو طریق http://www.example.com و http://example.com (به عنوان مثال بدون www) در دسترس باشد.

در حالی که این فقط برای کاربران مناسب است، برای موتورهای جستجو بسیار گیج کننده است زیرا آنها را به عنوان دو وب سایت با آدرس های متفاوت در نظر می گیرند.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: ۱۱ تکنیک موثر سئو داخلی برای بالا بردن رتبه سایت

این به این معنی است که شما ممکن است در مسائل خزیدن، مشکلات محتوای تکراری و از دست دادن رتبه صفحه را تجربه کنید.

برای حل این مشکل، شما باید دامنه مورد نظر خود را تنظیم کنید و موتورهای جستجو را در مورد انتخاب خود آگاه کنید.

آدرس سایت با www یا بدون www کدام انتخاب درست محسوب می شود؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از مردم دارند این است که آیا از www قبل از دامنه خود استفاده کنیم یا از نسخه آدرس بدون www استفاده کنیم؟

از بابت موتورهای جستجوگر فقط مهم انتخاب شما هست یعنی یه مساله انتخاب شخصی هست.

من ترجیح میدم که بدون www دامنه خودم رو انتخاب کنم چون واسم طبیعی تر هست ولی شما میتونید واسه سایتتون نسخه با www رو انتخاب کنید.

اهمیت مهم این است که موتورهای جستجو را در مورد تصمیم خود مطلع سازید و آدرس خود را تا آخر عمر وب سایتتان یکی که انتخاب کردین ادامه بدین.

در صورتی که سایت شما با دو آدرس در دسترس هست یک آدرس رو که نمیخواهید ریدایرکت ۳۰۱ بکنید روی آدرسی که میخواهید.

چگونه دامنه مورد نظر خود را تنظیم کنیم؟

در زیر یک مرور کلی از این روند خواهیم داشت

ابتدا باید با ابزار Google Webmaster ثبت نام کنید (اگر بلد نیستید این رو بخونید : چگونه سایت خود را در گوگل ثبت کنیم) و همه آدرس های سایت خود را با www یا بدون www ثبت کنید.

توجه: اگر شما https را فعال کرده اید، پس شما باید هر دو https: // www و https: // را هم اضافه کنید و تأیید کنید.

سپس شما باید دامنه مورد نظر خود را در گزینه SITE SETTINGS برای همه تغییرات تنظیم کنید.

تنظیم نشانی سایت در کنسول گوگل

تنظیم نشانی سایت در کنسول گوگل

بعد، شما باید همان را در CMS خود انجام دهید. اگر از WordPress استفاده می کنید، می توانید این کار را در GENERAL / SETTINGS انجام دهید.

نکته: توجه کنید که اگر این مورد رو انتخاب کردین همه آدرس هاتون باید با اون نوع نشانی باز شود.

بهینه سازی فایل Robots.txt

هنگامی که دامنه مورد نظر خود را تنظیم کردین، گام بعدی این است که فایل robots.txt خود را بررسی و بهینه سازی کنید.

robots.txt چیست؟ Robots.txt یک فایل متنی است که در دایرکتوری روت اصلی از وب سایت شما قرار میگیرد که دستورالعمل هایی را برای موتورهای جستجو ارائه می دهد که کدام صفحات وب سایت شما را نمی توانند ایندکس کنند.

محل قرارگیری فایل robots.txt در هاست

محل قرارگیری فایل robots.txt در هاست

فرمت این فایل بسیار ساده است و در اکثر موارد شما مجبور نیستید آن را تغییر دهید.

مهم است هر از گاهی بررسی و اطمینان حاصل شود که هیچ گونه اشتباهی وجود ندارد که خزنده های موتورهای جستجو را از دسترسی به وب سایت شما منع کند.

بهینه سازی ساختار نشانی صفحات سایت

آیتم بعدی در لیست بررسی تکنیکال شما این است که ساختار آدرس های صفحات وب سایت شما را مرور کنیم بررسی ساختار معنی اش فرمتی هست که شما در آدرس صفحات خود استفاده میکند هست.

بهترین شیوه های بهینه سازی ساختار لینک صفحات را میتونید در زیر مشاهده کنید:

  • از کاراکترهای کوچک استفاده کنید
  • از – استفاده کنید برای جداکردن کلمات در url
  • مفهوم اون صفحه رو کوتاه شرح بدین
  • استفاده از کاراکترهای غیر ضروری یا کلمات اجتناب کنید
  • از کلمات کلیدی هدف خود در آدرستان استفاده کنید

به طور کلی، هنگامی که فرمت ساختار پیوند دائمی خود را تعریف می کنید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که URL های خود را هنگام انتشار محتوای جدید بهینه سازی کنید.

اگر از WordPress به عنوان CMS استفاده می کنید، متوجه خواهید شد که هنگام ایجاد یک پست جدید WordPress عنوان پست شما را می گیرد و URL را ایجاد می کند.

انتخاب ساختار آدرس صفحات در تنظیمات پیوندهای یکتا وردپرس

انتخاب ساختار آدرس صفحات در تنظیمات پیوندهای یکتا وردپرس

به عنوان مثال، اگر این عنوان پست شما “10technical seo best practices for biginners” ایجاد شده توسط وردپرس http://www.example.com/10-technical-seo-best-practices-for-beginners خواهد بود.

این بد نیست، اما شما می توانید آن را کوتاه تر مانند این http://www.example.com/technical-seo که هدفمند تر و آسان تر به خاطر سپرده می شود.

اگر تصمیم به تغییر پیوند های دائمی صفحات خود کرده اید باید توجه کنید که لینک های قبلیتان را با ۳۰۱ ریدایرکت به آدرس جدید هدایت کنید حتما.

طراحی مجدد ساختار وب سایت

ساختار وب سایت یکی از مهم ترین فاکتور های بهینه سازی سایت محسوب می شود.

کاربران احتمال اینکه در سایتی بیشتر وقت بگذرانند که به پاسخ آن ها بیشتر توجه کرده است و با یک ساختار درست به آن پیشنهاد می دهد و همینطور این فهم رو برای موتورهای جستجو نیز ایجاد میکند.

اشتباه بزرگی که در سئو سایت ها افراد انجام میدهند فراموش میکنند که این ساختار رو باید ابتدا در اول کار بهینه کنند و بعد به مراحل بعدی تولید محتوا ولینک سازی بروند و این میشه که نتیجه دلخواه رو نمیتونن کسب کنند.

یک نمونه معمول این است که کاربران صفحات بایگانی خود را پنهان میکردند و تمام محتویات را در یک دسته واحد قرار میدادند.

در گذشته تصور می شد که صفحات دسته بندی یا صفحات چندگانه ممکن است SEO شما را آسیب بزنند، اما این یک عمل خوب در SEO محسوب می شود.

گوگل در هنگام ارزیابی یک صفحه خاص، ساختار کلی یک وبسایت را در نظر می گیرد و این چیزی است که نباید نادیده گرفته شود.

البته اگر بخواهید هرگونه مزیت را داشته باشید، صفحات دسته شما باید بهینه سازی شوند.

علاوه بر این، همانگونه که توسط Google بیان شده است (شکل زیر را از دستورالعمل ها مشاهده کنید)، یک ساختار به خوبی تعریف می کند به وب مسترها کمک می کند که محتوای مهم یک وب سایت را به گوگل بسپارد، چیزی که به شدت در بالا بردن رتبه صفحاتی که واقعا مهم است، کمک می کند.

قوانین بهینه سازی ساختار سایت

قوانین بهینه سازی ساختار سایت

اضافه کردن بردکرامب Breadcrumb به صفحه

یک فهرستی که محموعه ای از لینک های بالا به پایین هست رو در صفحه قرار بدین تا کاربر در حال حاضر بداند در چه مسیری می باشد و بتواند به صفحه قبلی و یا صفحه اصلی بر گردد.

نمونه از بردکرامب در صفحه

نمونه از بردکرامب در صفحه

این منو میتونه به کاربران کمک بکنه بدون نیاز به دکمه برگشت در مرورگر خود به راحتی صفحات سایت را مرور کنند و به موتورهای جستجو نیز در مورد ساختار سایت کمک میکند.

اگر قبلا از منوی بردکرامب در صفحه استفاده کردید چک کنید ببینید به صورت اصولی تعریف شده است.

استفاده از متا تگ های نشانه گذاری schema

استفاده از متاتگ ها جهت نشانه گذاری صفحات در چند سال گذشته اهمیت بیشتری پیدا کرده است زیرا در نتایج جستجوی گوگل حالت های مختلف آن مورد استفاده قرار می گیرد.

متا تگ های نشانه گذاری صفحه چیست؟ به عبارت ساده، متا تگ های نشانه گذاری یک کدهایی هست که شما می توانید به صفحات وب خود اضافه کنید که برای خزنده های موتور جستجو قابل مشاهده است و به آنها کمک می کند که زمینه متن محتوا را درک کنند.

نشانه گذاری مرتبط با سئو سایت چگونه است؟

اگر چه متاتگ های نشانه گذاری مربوط به محتوای وب سایت است، اما بخشی از سئو سایت محسوب می شود زیرا شما باید کد خود را به وب سایت خود اضافه کنید تا آن درست کار کند. معمولا یک بار تعریف متا تگ ها به صفحه کفایت میکند و نیاز نیست مدام اضافه شوند.

به عنوان مثال، در مورد بردکرامب، شما نیاز دارید یکبار نشانه گذاری خود را پیکربندی کنید و اقدامات اضافی لازم نیست دیگر.

هنگامی که یک مقاله جدید تو cms خود اضافه میکنید به طور خودکار به محتوای جدید اعمال می شود.

مزیت استفاده از متاتگ های نشانه گذاری چیست؟ احتمالا در گوگل مورد جستجو با نتایجی مواجه شدین که ستاره دارند یا قیمت و رویدادها رو نشون میدهند این مورد سایت شمارو با دیگر نتایج متفاوت می کند و میتونید ctr بیشتری رو داشته باشید.

انواع کدهای نشانه گذاری در صفحه چیست؟ روشهای زیادی برای استفاده از متاتگ های نشانه گذاری برای توصیف محتوای شما وجود دارد. محبوب ترین ها عبارتند از: مقالات، نظرات، رویدادها، آگهی های شغلی، کسب و کار محلی و غیره. شما می توانید لیست کامل اینجا را مشاهده کنید.

آدرس های قانونی یا canonical صفحات سایتتون رو چک کنید

هر صفحه وب سایت شما باید دارای یک نشانی اینترنتی باشد. این با اضافه کردن برچسب <link rel = “canonical” href = yourpageurl”>، در <head> از پست ها و صفحات شما است.

URL کنونیکال چیست؟ این یک راه ساده برای گفتن به گوگل است که فقط نسخه ای از یک صفحه را هنگام ثبت نام وب سایت شما در نظر بگیرد. این مفهوم شبیه دامنه ترجیح داده شده است که تنها یک صفحه از طریق URLS های مختلف قابل دسترسی است.

شما می توانید “rel = canonical” را هنگام استفاده از صفحات با محتوای مشابه برای اهداف پیگیری و برای جلوگیری از مسائل محتوای تکراری هنگام اضافه کردن محتوا به وب سایت خود از وب سایت های دیگر استفاده کنید.

به عنوان یک قاعده کلی، شما باید URL کنونیکال را برای تمام صفحات وب سایت خود تعیین کنید.

ساده ترین راه برای بررسی اینکه آیا وب سایت شما یک URL کانونی را فراهم می کند، برای بازدید از هر یک از صفحات شما، راست کلیک در هر نقطه از صفحه و VIEW SOURCE را انتخاب کنید. جستجو برای rel = canonical و بررسی کنید.

آدرس canonical's

آدرس canonical’s در کد صفحه

اگر شما نمیتوانید  این مورد رو پیدا کنید، می توانید از افزونه برای اضافه کردن این به طور خودکار استفاده کنید (اگر در WordPress هستید می توانید از SEO Yoast استفاده کنید) یا استخدام یک توسعه دهنده برای ایجاد تغییرات لازم در کد سایت شما.

شخصی سازی صفحه ۴۰۴ (صفحه مورد نظر پیدا نشد!)

هنگامی که نشانی اینترنتی بازدید شده در وب سایت شما موجود نیست، یک صفحه 404 به کاربران نشان داده می شود. شاید این صفحه حذف شده، آدرسش تغییر یافته یا آنها آدرس را در مرورگرهای خود اشتباه وارد کرده اند.

بیشتر تم های مدرن وردپرس امروزی به طور پیش فرض 404 صفحه بهینه سازی شده ای دارند، اگر نه، شما می توانید با استفاده از یک افزونه یا ویرایش قالب های تم خود را به راحتی صفحه 404 خود را دوستانه تر کنید.

صفحه 404 بهینه شده چیست؟ یک صفحه 404 بهینه سازی شده باید:

  • از همون ساختار و منوهایی که در صفحات دیگر استفاده شده داشته باشد.
  • به بازدیدکنندگان به یک زبان دوستانه بگویید که صفحه ای که به دنبال آن هستید دیگر در دسترس نیست
  • آنها را به صفحات دیگر انتقال دهید  (پیشنهاد دیگر صفحات مرتبط)
  • بازگشت به صفحه قبلی، صفحه اصلی یا سایر صفحات مهم خود را لینک کنید

چگونه صفحه 404 خود را بررسی کنیم؟ تست اینکه چگونه صفحه 404 شما به نظر می رسد بسیار آسان است، فقط یک پنجره مرورگر جدید را باز کنید و یک نشانی اینترنتی در وب سایت خود که نشانی از آن وجود ندارد را تایپ کنید. آنچه در مرورگر نشان داده خواهد شد صفحه 404 شماست.

مثلا بزنید https://www.sarirnovin.com/sdsfsf

وقت زیادی را برای بهینه سازی صفحه 404 خود صرف نکنید، فقط مطمئن شوید که وقتی یک صفحه پیدا نشد، یک صفحه سفارشی 404 را بازمی گرداند.

نقشه سایت خود را بهینه تر کنید

یکی از مهمترین عناصر سئو تکنیکال، بهینه سازی نقشه سایت با فرمت XML است.

Sitemap XML یک فایل XML است که تمام صفحات / پست های موجود در وب سایت شما را فهرست می کند. علاوه بر عنوان صفحه، همچنین شامل تاریخ انتشار و تاریخ آخرین به روز رسانی است.

موتورهای جستجو می توانند در هنگام خزیدن یک وبسایت از Sitemap XML به عنوان راهنمای آنها استفاده کنند.

چگونه می توان XML Sitemap خود را بهینه سازی کرد؟ بهینه سازی نقشه سایت XML ساده است، فقط در صفحات سایت خود صفحاتی که برای وب سایت شما مهم هستند را شامل می شود. در اکثر موارد این صفحات، پست ها و دسته های شماست.

نقشه سایت سریرنوین

نقشه سایت سریرنوین

صفحات نویسنده یا سایر صفحاتی که محتوای مهم در آنها به تنهایی وجود ندارد، درنظر نگیرید.

اطمینان حاصل کنید که هنگامی که یک صفحه جدید منتشر می شود یا هنگامی که یک صفحه به روز شود، نقشه سایت شما به طور خودکار به روز می شود.

از کنسول جستجوی گوگل و ابزار Bing Webmaster استفاده کنید، نقشه سایت خود را به Google و Bing ارسال کنید و وضعیت را بررسی کنید.

گواهی امنیتی SSL رو به سایتتان اضافه کنید و از پروتکل https استفاده کنید

آخرین روند در اینترنت درباره امنیت است. HTTPS یک سیگنال رتبه بندی معروف و راه دیگری برای ایجاد اعتماد با کاربران شما است.

هنگام نصب یک SSL بر روی سرور خود، وبسایت شما با استفاده از https و http قابل دسترسی است. این نشان می دهد که هر گونه اطلاعات انتقال یافته بین وب سایت شما و سرور (مانند نام های کاربری، رمزهای عبور، اطلاعات شخصی و غیره) رمزگذاری شده است.

در گذشته SSL برای وب سایتهای تجارت الکترونیک اهمیت داشت، اما امروزه هر وبسایت در اینترنت باید SSL نصب شود.

اگر شما SSL نصب نداشته باشید اولین کاری که باید انجام دهید این است که با ارائه دهنده سرویس میزبانی خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید SSL را در حساب خود فعال کنید و سپس شما باید از یک روش مهاجرت برای فعال سازی SSL در وب سایت خود بدون از دست دادن رتبه بندی خود پیروی کنید.

اضافه کردن یک SSL شبیه به مهاجرت به یک دامنه جدید است، بنابراین شما باید این روش را با دقت دنبال کنید.

سرعت بازگذاری بیشتر صفحات سایت = میزان رضایت بالاتر کاربر

دیگر سیگنال رتبه بندی معروف سرعت وب سایت است. گوگل به اهمیت سرعت در تمام توصیه های SEO خود می گوید و مطالعات تایید می کند که وب سایت های سریع تر بهتر از وب سایت های کندتر عمل می کنند.

سرعت لود سایت و کاهش نرخ بانس ریت یا همان نرخ خروج کاربر از سایت

سرعت لود سایت و کاهش نرخ بانس ریت یا همان نرخ خروج کاربر از سایت

رفع سرعت وب سایت یک مسئله فنی است و نیاز به تغییر در کد وب سایت و زیرساخت شما برای به دست آوردن نتایج خوب دارد.

نقطه شروع شما این است که سرعت خود را با استفاده از سه ابزار بررسی کنید: ابزار تست سرعت صفحه Google، ابزار pingdom و ابزار تست سرعت گوگل در موبایل.

ابزار های فوق به شما توصیه هایی در مورد آنچه سایت شما نیاز دارد برای تغییر سرعت خود و بهبود آن ارائه میدهد، اما همانطور که در بالا ذکر شد، یک مسئله فنی است و شما ممکن است با استخدام یک توسعه دهنده راحت تر این موضوع رو انجام دهید و یا به تیم سریرنوین بسپارید.

به طور کلی، آنچه شما می توانید انجام دهید تا بارگذاری وب سایت شما سریعتر باشد، به صورت زیر است:

  • از سیستم عامل ۶۴ بیتی در سرورهای خود استفاده کنید
  • نسخه php سایت خود را به 7.2 ارتقاء دهید
  • تصاویر سایت خود را بهینه کنید
  • افزونه هایی که ازشون استفاده نمیکنید پاک کنید
  • وردپرس و افزونه های خود را بروز نگه دارید
  • از قالب های آماده سنگین استفاده نکنید چون این قالب ها چند منظوره هستند و کدهای زیادی دارند که اصلا بودنشون تو سایت شما نیازی ندارد ولی برای کاربر لود می شود بر روی یک قالب اختصاصی برای سایت خودتان سرمایه گذاری کنید.
  • فایل های css و js خود را تا حد ممکن فشرده سازی و بهینه کنید.
  • از افزونه های کشینگ برای کش صفحات سایت خود در مرورگر کاربر استفاده کنید
  • از اضافه کردن کدهای زیاد اسکریپت در head قالب خود اکیدا پرهیز کنید.
  • از defer کردن برای جاوا اسکریپت هایی که نیاز نیست استفاده کنید.

بهینه بودن ساختار سایت با موبایل

داشتن وب سایت بهینه با تلفن همراه اختیاری نیست احتمالا اکثر کاربران شما در تلفن همراه هستند و با معرفی اولین شاخص تلفن همراه توسط گوگل، اگر شما یک وب سایت واکنشگرا سریع و ریسپانسیو ندارید رتبه بندی خود را از دست می دهید.

بهینه بودن ساختار سایت با تلفن همراه بخشی از SEO است زیرا زمانی که شما یک تم ریسپانسیو دارید، که به درستی پیکربندی شده است، مجبور نیستید دوباره با آن درگیرد شوید.

این نیز یک کار است که نیاز به دانش فنی در مورد چگونگی راه اندازی آن هست.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که با استفاده از ابزار گوگل، درصد بهینه بودن سایت خود را با تلفن همراه را بررسی کنید.

اگر وب سایت شما در تست رد شد، شما باید کارهای زیادی انجام دهید و این باید اولویت اول شما باشد.

حتی اگر آزمایش را با موفقیت انجام دادین، تعدادی از توصیه هایی که باید در مورد تلفن همراه و جستجوگرها بدانید وجود دارد.

  • سایت شما در حالت موبایل باید همان محتوای دسکتاپ شما را داشته باشد با معرفی الگوریتم Mobile First Index گوگل سعی خواهد کرد وب سایت ها را بر اساس محتوای تلفن همراه خود طبقه بندی کند، بنابراین هرگونه محتوایی که در نسخه دسکتاپ سایتتان هست باید در تلفن همراه هم (از جمله لینک های داخلی و یا عناصر موجود در نسخه دسکتاپ شما)باشد.
  • سایت شما در تلفن همراه باید کمتر از ۶ ثانیه بارگذاری شود (هنگام تست با اینترنت نسل 3G)
  • این مورد طبیعی هست که نرخ تبدیل کاربران تلفن همراه در مقایسه با دسکتاپ یکسان نیست اما این به این معنی نیست که شما نباید سعی کنید بهینه سازی ساختار سایتتان را برای موبایل به حداکثر برسانید.
  • از پاپ آپ ها در موبایل و و انتقال سایت به دیگر سایت ها اجتناب کنید
  • AMP جایگزین نسخه موبایل سایت شما نیست اولین شاخص موتور جستجو گوگل بهینه بودن ساختار سایت شما برای موبایل هست نه داشتن AMP

اگر شما در حال حاضر یک وب سایت واکنشگرا دارید، احتمالا شما نیازی به نگرانی در مورد الگوریتم Mobile First Index در تلفن همراه ندارید، اما اگر شما سایتی دارید که نسخه موبایل آن مثلا در یک آدرس دیگر باز می شود مثل m.sarirnovin.com حتما مطمئن شوید که همان محتوایی که در نسخه دسکتاپ ارائه میکنید در این نسخه هم وجود داشته باشد.

از تکنولوژی Accelerated Mobile Pages یا همان AMP استفاده کنید

Accelerated Mobile Pages یک مفهوم نسبتا جدید است که توسط Google در تلاش برای ایجاد صفحات سریعتر در  وب موبایل به نمایش گذاشته شده است.

به عبارت ساده، با AMP شما نسخه ای از وب سایت خود را با استفاده از AMP HTML ارائه می کنید که یک نسخه کوچک از HTML معمولی است.

هنگامی که شما صفحات AMP را برای وب سایت خود ایجاد می کنید، از طریق یک حافظه ویژه Google ذخیره می شوند و به کاربران ارسال می شوند و بارها سریعتر (تقریبا بلافاصله) از صفحات ریسپانسیو تلفن همراه بارگیری می شوند.

صفحات AMP تنها از طریق نتایج Google Mobile یا از طریق سایر ارائه دهندگان AMP مانند توییتر قابل دسترسی هستند.

یک بحث طولانی در جامعه وبمسترها وجود دارد که آیا شما باید صفحات AMP را قبول کنید یا نه، چون هر دو مزیت و معایب استفاده از این روش وجود دارد.

مهمترین مزایا و معایب AMP عبارتند از:

مزایای AMP

  • صفحات سایت را در جستجوی با موبایل با سرعت بالاتری برای کاربر لود میکند
  • احتمال اینکه ctr بیشتری در نتایج بگیرید خیلی بالاتر هست

معایب AMP

  • پیاده سازی آن راحت نیست و نیاز به تخصص زیادی دارد حتی در وردپرس با فعال کردن یک افزونه کافی نیست
  • شما از یک صفحه AMP نمیتوانید برای گرفتن اطلاعات جهت ایمیل مارکتینگ استفاده کنید
  •  برای راه اندازی این موضوع نیاز به یک توسعه دهنده ماهر دارید که باید استخدامش کنید
  • آمار تجزیه و تحلیل های گیج کننده می شوند زیرا آمار دو سایت amp و نسخه موبایل باهم دیگر تلفیق می شوند.

در حال حاضر گوگل اعلام کرده است که از استفاده از  AMP (به غیر از سرعت) تاثیری در سئوسایت ندارد، اما ممکن است در آینده تغییر کند.

بحث حرفه ای سئو (Pagination and multi-language websites)

دو مورد آخر در بحث سئو شما عبارتند از صفحه بندی سایت ها  و وب سایت های چند زبانه.

این دو مورد یکم فنی تری هست و شما فقط باید با آنها آشنا شوید و اگر توانایی داشتید که اجرا کنید وگرنه برون سپاری کنید.

صفحه بندی: صفحه بندی زمانی در سایت استفاده می شود که شما می خواهید یک صفحه طولانی به دلیل حجم بالای آن را به چندین صفحه کوتاه تر تقسیم کنید مثل صفحات برچسب ها و دسته بندی ها.

برای جلوگیری از مسائل مربوط به محتوای تکراری و برای پیوند دادن لینک ها و رتبه صفحه به صفحه اصلی شما می توانید از لینک های “rel =”next و “rel = “prev استفاده کنید تا موتورهای جستجو را مطلع سازند که صفحات بعدی ادامه صفحه اصلی هستند.

هنگامی که گوگل پیوندهای “rel =”next و “rel =”prev را در کد پیدا می کند، متوجه خواهد شد که صفحه دسته بندی شده ای  است و آن را برای اهداف فهرست بندی و ایندکس خود استفاده می کند.

اگر صفحاتی دسته بندی شده در سایت خود دارید میتوانید با قوانین بهینه صفحه بندی در گوگل آشنا شوین

وب سایت های چند زبانه: اگر محتوای وب سایت خود را در بیش از یک زبان داشته باشید، لازم است از ویژگی hreflang استفاده کنید تا اطلاعات بیشتری درباره ساختار و محتوای سایت شما به Google ارائه شود.

این کار به آنها کمک می کند که محتوای مناسب را به کاربران پیشنهاد کنند (به عنوان مثال برای نشان دادن محتوای سوئدی در به کاربری که در کشور سوئد اون عبارت رو جستجو کرده است) و همچنین به شما در بهینه سازی SEO خود با اجتناب از محتوای تکراری و موارد ایندکس و فهرست بندی کمک خواهد کرد.

اگر نیازی به اطلاعات بیشتری در مورد قوانین سایت های چندزبانه دارید میتوانید این صفحه از گوگل را مطالعه کنید.

 چک لیست سئو تکینکال

اگر به این نکته رسیده اید، احتمالا شما اکنون ایده بسیار خوبی در مورد این که چه تکنیک هایی رو موتورهای جستجو را به طور جداگانه از سئو داخلی و سئو داخلی در نظر گرفته میگیرند جهت رتبه بندی سایت ها دارید.

برای بررسی سطح بهینه سازی وب سایت خود، می توانید یک حسابرسی کلی را انجام دهید که شامل چک های بسیار بیشتری می شود که فراتر از سئو تکنیکال هست.

  1. یک دامنه مشخص را انتخاب کنید با ساختار مشخص و اون رو به کنسول گوگل معرفی کنید.
  2. فایل Robots.txt خود را چک و بهینه اش کنید.
  3. ساختار آدرس های صفحات خود را بهینه کنید.
  4. در مورد ساختار فهرست سایت خود بررسی های لازم را انجام دهید.
  5. منوی بردکرامب رو به صفحات برگه ها و پست های خود اضافه کنید.
  6. کدهای متا نشانه گذاری رو به بردکرامب خود اضافه کنید.
  7. متا تگ های نشانه گذاری رو به محتوای خود و صفحه اصلی و سایر صفحات خود اضافه کنید.
  8. کد کنونیکال رو به نشانی های صفحات خود اضافه کنید.
  9. صفحه ۴۰۴ خود را بهینه کنید.
  10. نقشه سایت خود را برای گوگل و بینگ بهینه کنید.
  11. از ssl و پروتکل https استفاده کنید.
  12. سرعت سایت خود را بسنجید و سعی کنید آن را بهبود بخشید.
  13. بهینه بودن ساختار سایتتون رو با دستگاه های تلفن همراه چک کنید.
  14. از تکنولوژی AMP جهت توسعه سایت خود در جستجوی موبایلی کاربران استفاده کنید.
  15. نوع ساختار صفحه بندی خود را به همراه تنظیمات مربوط به سایت های چند زبانه رو بررسی کنید.

نتیجه گیری

سئو تکنیکال شامل تعدادی چک و تنظیماتی است که شما باید بهینه سازی کنید تا به موتورهای جستجو ختم شود و سایت خود را بدون هیچ مشکلی بتوانند فهرست کنند.

در اکثر موارد، شما مجبور نیستید دوباره این موارد فنی رو انجام دهید مگر درموارد حسابرسی های دوره ای سئو.

کلمه تکنیک به این معنی است که شما باید با برخی از دانش های فنی آگاه باشید برای انجام برخی از وظایف (مانند بهینه سازی صفحات سایت، اضافه کردن اطلاعات نشانه گذاری و غیره)، اما لازم است این کار را انجام دهید در غیر این صورت وبسایت شما به پتانسیل کامل خود نخواهد رسید.




بازاریابی موتور های جستجو SEM چیست؟

SEM یا Search Engine Marketing به عنوان بازاریابی از طریق موتورهای جستجو شناخته می شود، به فرآیند گرفتن ترافیک از موتورهای جستجو به صورت ارگانیک (رایگان) و یا با پرداخت هزینه (مانند تبلیغات ادورز گوگل) بازاریابی از طریق موتورهای جستجو گفته می شود.

SEM دو بخش اصلی دارد SEO (بهینه سازی موتور های جستجو) و PSA (تبلیغاتی که بابت اون هزینه ای پرداخت شده است)

موتور های جستجو راهی برای به دست آوردن ترافیک رایگان هست و تبلیغات هم تو این موتورهای جستجو امکان پذیر هست که با پرداخت هزینه ای در یک جایگاه مشخص تو کلماتی برای مدتی محدود تا وقتی که شارژ تبلیغتان به ازای کلیک کاربران تمام شود می مانید.

هدف اصلی از بازاریابی موتورهای جستجو چیست؟

هدف کلی SEM بالا بردن رتبه سایت در گوگل و افزایش بازدید از طریق موتورهای جستجو  و یا قرار گرفتن در موقعیت های بالا با استفاده از تبلیغات است. موقعیت های تبلیغاتی بالا در رتبه بندی به معنای ترافیک بیشتر است و تعدادی از مزیت های دیگری نیز دارد.

نمودار زیر نشان می دهد دو جزء اصلی که بازاریابی جستجو را تشکیل می دهند.

بخش های اصلی بازاریابی موتورهای جستجو SEM

بخش های اصلی بازاریابی موتورهای جستجو SEM

همانطور که در ادامه بهش اشاره میکنیم، هر SEM دارای تعدادی زیر فرایند و ابزار است.

چرا بازاریابی از طریق موتورهای جستجو مهم هست؟

پیش از ورود به جزئیات در مورد آنچه که SEO و PSA است و نحوه استفاده از آنها برای به دست آوردن دید بیشتر و ترافیک از موتورهای جستجو، بیایید اهمیت SEM را برای موفقیت یک وب سایت یا کسب و کار آنلاین بررسی کنیم.

این یک واقعیت است که اینترنت در جهان امروز منبع همه چیزهایی است که ما باید بدانیم، یاد بگیریم، خرید کنیم  یا هر کاری دیگیری را انجام دهیم.

هر وقت که به دنبایل پاسخ یک سوال هستیم یا دنبال چیزی هستیم اکثرا اولین کاری که انجام میدیم این هست که به یکی از موتورهای جستجو (اکثرا گوگل) مراجعه میکنیم و سوال خودمون رو تایپ میکنیم.

هنگامی که ما نتایج را مشاهده میکنیم انتظار داریم که پاسخ مستقیم به سوال مان را پیدا کنیم از لیست نتایج ارگانیک یا تبلیغاتی که در بخش هایی از صفحه جستجو برای ما قرار داده شده است.

اکثریت کاربران بر روی یکی از تبلیغات در ردیف بالا یا یکی از پنج نتیجه ارگانیک اولیه، کلیک می کنند.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: بالا آوردن سایت در گوگل به راحتی با ۱۰ مرحله مهم سئو

موتور های جستجو به شدت تلاش میکنند که کیفیت نتایج جستجوی خود را بهبود ببخشند و با ارائه نتایج با کیفیت از میان وب سایت ها و یا تبلیغات کاربران خود را راضی نگه دارند تا دوباره به سراغ آنها برای سوال های دیگرشان بیایند.

برای انجام این کار، آنها الگوریتم های پیچیده ای را ایجاد کرده اند که تعدادی فرآیند پیچیده را قبل از اینکه تصمیم بگیرند که کدام وب سایت (یا تبلیغات) در موقعیت های بالا قرار گیرد، در نظر میگیرند.

بازاریابی موتور جستجو مهم است، زیرا روندی رو انجام میدهید مثلا بهینه سازی وب سایت یا تبلیغاتی را ایجاد میکنید و سعی براین هست که در موقعیت های بالاتری نمایش داده شود.

هدف شما نه فقط حضور در موتورهای جستجو بلکه نشان دادن سایتتان در یکی از 5 رتبه برتر برای کلمات جستجو شده (کلمات کلیدی) است که برای کسب و کار یا وب سایت شما اهمیت دارد.

آیا میدانستید موتور های جستجوی محبوب مثل گوگل در ماه بالای ۵۰ میلیون جستجو از کاربران را پاسخ میدهد.

تکنیک های بازاریابی از طریق موتورهای جستجو

تعدادی از تکتیک هایی برای بهبود حضور خود در رتبه های بالاتر موتورهای جستجو  و تبلیغات وجود دارد همانطور که گفتیم این SEM به دو بخش SEO و PSA گروه بندی می شوند.

ابزار ها و تکنیک های SEM

ابزار ها و تکنیک های SEM

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (سئو سایت)

بهینه سازی موتورهای جستجو فرآیندی برای رسیدن به رتبه های بالاتر در کلمات کلیدی خاصی هستش اصول سئو سایت میتواند به شما برای ایجاد سایت های با کیفیت بالا با محتوای خوبی که میتونه به سوالات کاربرانتان پاسخ دهد.

تا ۱۰ سال پیش، بالا اومدن تو کلمات کلیدی خاصی تو گوگل خیلی راحت بود با یه محتوای نسبتا متوسط و بک لینک هایی که میخریدید میتونستید تو رتبه های بالا جایگاه داشته باشید ولی الان اینطوری نیست دیگه.

جستجوگرها پیچیده تر شده اند و به خوبی میتونن درک کنن شرایط سایت شما در چه وضعیتی هست و با در نظر گرفتن یک سری فاکتور ها به سایت شما رتبه می دهند.

برای درک ساده تر فرآیند جستجو گر ها به موارد زیر تقسیم میشوند:

  • سئو تکنیکال: وب سایت خود را برای خزنده ها موتورهای جستجو بهینه سازی میکنید تا بتونن این ربات ها بهتر بتونن سایت شما رو بخونن و مفهومش رو درک بکنن.
  • سئو داخلی: بهینه سازی ساختار داخلی سایت خود و ایجاد معماری مناسب جهت افزایش درک و بهبود تجربه کاربری جهت استفاده از سایت ما.
  • سئو محتوا: سایت شما باید محتوایی رو داشته باشه که بتونه هم موتورهای جستجو و هم کاربر رو راضی نگه داره.
  • سئو خارجی: به هر کاری گفته میشود که به ترویج سایت شما در اینترنت انجام می شود، دریافت لینک های باکیفیت بالا و ثابت کردن به الگوریتم گوگل که سایت شما سزاوار رتبه های بالا در اون کلمات کلیدی هست.
  • سئو محلی (لوکال): اگر یک کسب و کار محلی هستین میتونین با لوکال سئو سایت خودتون رو واسه افراد محلی که در اون منطقه به دنبال شما هستند بهینه کنید.
  • سئو موبایلی: ساختار سایتتون رو واسه کاربرانی که از سمت تلفن همراه به دنبال شما هستند بهینه کنید.
  • سئو فروشگاه: رعایت قوانینی که فقط برای سایت های فروشگاهی تعیین شده اند تا کیفیت اون هارو بالاتر ببرد.

چرا سئو کردن سایت ها مهم هست؟

رتبه بالاتر، ترافیک بیشتر: اگر هدف شما بازاریابی و فروش تو سایتتون باشه با سئو میتونید به ترافیکی بدون نیاز به پرداخت که واسه تبلیغات انجام بدین ترافیک خودتون رو رایگان بالاتر میبرید.

همونطور که تو بالا هم گفتیم سه تا سایتی که در رتبه های یک تا سوم به کاربر نشون داده می شوند ۶۰٪ ترافیک رو دریافت میکنند و این آمار به تنهایی میتونه دلیل شما واسه بهینه سازی رو نشون بده.

یک نمونه از از آمار ترافیک ارگانیک و نرخ کلیک کاربران

یک نمونه از از آمار ترافیک ارگانیک و نرخ کلیک کاربران

منبع عکس

ترافیک هدفمند از موتورهای جستجو: روزانه هزاران نفر که به دنبال خدمات شما هستند در گوگل جستجو میکنند و اگه سایت شما در رتبه های اولیه باشه شانس شما واسه دریافت این مشتریان بیشتر خواهد بود.

بسته به کلیدواژه هایی که استفاده میکنید، میتونید درآمد خود را افزایش بدین زیرا موتورهای جستجو میتونن خیلی هدفمند کاربرهایی رو به سایت شما هدایت کنند.

سئو کردن سایت چندین مزیت دیگه داره که به جز ترافیک آوردن به سایت اونا رو تو زیر مورد بحث قرار میدیم:

اعتماد و به رسمیت شناختن – کاربران به موتورهای جستجو اعتماد دارند زیرا می دانند که قوانین سختگیرانه ای دارند که کدام وب سایت ها در نتایج جستجو نمایش داده می شود پس به وب سایت هایی که در رتبه های بالا قرار دارند اعتماد می کنند.

اعتماد نه تنها درصد تبدیل بیشتری را برای شما ایجاد می کند، بلکه باعث افزایش شناخت و آگاهی از برند می شود و این کار تلاش های بازاریابی دیجیتال را در کانال های دیگر آسان تر می کند.

سئو میتونه تو ساخت سایت های بهتر بهتون کمک بکنه – سئو تنها فرآیندی واسه رتبه گرفتن تو موتورهای جستجو نیست بلکه عمدتا در مورد کاربران هست و باید با قوانین سئو سایتی بهینه داشته باشید که کاربر هنگام استفاده از اون لذت ببره.

PSA چیست؟

مخفف کلمه Paid Search Advertising به معنی تبلیغاتی پرداختی در قسمتی هست که نتایج موتورهای جستجو به کاربران نشان داده می شود.

علاوه بر گرفتن ترافیک طبیعی از موتورهای جستجو، راه دیگری برای بهره گیری از میلیون ها کاربر که از موتورهای جستجو استفاده می کنند روزانه وجود دارد و میتونه ترافیک هدفمند را به وب سایت شما سوق دهد و اون هم استفاده از تبلیغات پرداختی موتورهای جستجو هست.

اگر شما در Google جستجو کنید، متوجه خواهید شد که در بالا و پایین نتایج ارگانیک شما، تبلیغات به ازای پرداخت هزینه ای برای کاربران نمایش داده می شود.

تبلیغات پولی در نتایج گوگل

تبلیغات پولی در نتایج گوگل

این موردی هست که شما با تبلیغات در گوگل میتونید باهاش در یک روز در سطر نتایج قرار بگیرید به جای اینکه انتظار این رو داشته باشید که سایتتون با سئو بخواد در نتایج قرار بگیره.

البته، همانطور که در زیر خواهیم دید، این مورد خیلی هم آسون نیست. هنگامی که تعدادی از تبلیغ کنندگان در رتبه های بالا رقابت می کند، پیچیده تر می شود.

مدل رایج PPC یا همون Pay Per Click است که به معنی پرداخت به ازای کلیک کاربر هست یعنی از اون مقدار شارژی که اکانتتون رو میکنید فقط در صورتی کسر میشه که کاربری روی تبلیغات سایت شما کلیک میکنه و این سیستم رایج ترین PSA در Google Adwords است.

Google Adwords متعلق به گوگله و توسط این پلتفرم شما میتونید برای نشان دادن تبلیغات خود در Google یا یوتیوب استفاده کنید.

طرز کار سیستم تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک (PPC) به چه نحوی است؟

نحوه کاریش خیلی ساده هستش ولی وقتی که با کلمات سنگین تر و پر رقابت میخواید در بیافتید یکم پیچیده تر می شود در زیر مرور کلی به این روند خواهیم داشت:

  • یک حساب کاربری رایگان در گوگل ادورز ایجاد کنید.
  • شروع به ایجاد کمپین تبلیغاتی خود گروه ها و همینطور کلمات کلیدی خود نمایید.
  • مخاطبان مورد نظرتون رو مشخص میکنید یعنی افرادی که میتوانند تبلیغات شما رو ببینید بر اساس کشور، زمان نمایش تبلیغ، مکان کاربر و… جهت گرفتن نتیجه هدفمند تر محدود میکنید.
  • هزینه های کمپین خود را ست میکنید و پرداختیش رو انجام میدید و کمپین شما بعد از تایید توسط گوگل شروع به نمایش میکند.
  • در مرحله بعدی روند نظارتی خواهید داشت و میتونید بر اساس نتایج به دست آمده تغییراتی رو در کمپین خود انجام دهید.

چه میزان کاربر بر روی تبلیغ شما کلیک میتوانند بکنند ؟ به تعدادی از عوامل بستگی دارد.

سیستم ادورز گوگل به شما در داشبود خود نشان میدهد که چه مقدار برای هر کلیک هزینه میکنید و این تصمیم شما هستید که میتونید این هزینه رو ست کنید.

ادورز میشه گفت سیستمی مبتنی بر حراجی رو داره و هزینه هر کلیک و موقعیت تبلیغ رو بر اساس میزان تقاضا مشخص میکنه. هربار که یک جستجو تو گوگل انجام میشه برای ادورز یک حراج برای موقعیت های تبلیغی محسوب می شود.

تبلیغ کنندگانی که هزینه بیشتری رو پرداخت میکنند دارای تبلیغات باکیفیت بالاتری خواهند بود و به احتمال زیاد برای برآورده کردن نیاز کاربر جایگاه بالایی رو نسبت به دیگر تبلیغ ها کسب خواهند کرد.

واسه این که این موضوع رو آسون تر درک کنید برای مثال فکر کنید ۱۰ نفر تبلیغ دهنده که هدفشون فروش حلقه ازدواج هست در صفحه اول گوگل اقدام به تبلیغ می کنند و میخواهند کسانی که حلقه نامزدی رو جستجو میکنه تبلیغ اینارو ببینه

گوگل ۳ تا تبلیغ در بالاتر از نتایج جستجوی طبیعی و ۲ تا تبلیغ در پایین صفحه نمایش میدهد و این به معنیه که تنها ۵ تا آگهی میتونه تو صفحه اول وجود داشته باشه ولی ۱۰ تا تبلیغ دهنده داریم که هدفشون هم یکی هستش

پس کدام یک از آگهی ها در این ۵ موقعیت نشون داده خواهد شد؟

اینجا هست که بحث بازاریابی ادورز یا همون SEO Adwords مثل سئو هست یک سری فاکتورهایی مشخص شده وجود دارد که بر اساس اونا نمایش آگهی ها نشون داده میشن در زیر به یک سری از این قوانین اشاره خواهیم کرد.

بعضی از عوامل توسط خود تبلیغ دهندگان کنترل میشود مثل قیمتی که هر کدام از آنها مایل به پرداخت به ازای هر کلیک هستند مرتبط بودن موضوع اون سایت با تبلیغ و غیره.

موضوعی که اینجا پیش میاد اینه که در تبلیغات همیشه یه راه عالی تو گوگل نیست و به تنظیمات ساده حساب کاربری و اجرای یک کمپین ساده نیست.

یک فرآیند بهینه سازی وجود دارد و اگر قصد اینو دارید که هزینه ای که میکنید بهتون چند برابرش بازگشت داشته باشه بهتر هست که مثل بازاریابان حرفه ای عمل کنید.

چه زمانی از تبلیغات PPC استفاده کنیم؟

زمانی که شما دنبال نتیجه سریع هستید و یکی از معایب سئو ارگانیک این هستش که برای کار نیاز به زمان زیادی دارد.

رقابت در اکثر بخش های تخصصی که بخواین فعالیت بکنید سخت هست و برای رسیدن به رتبه های بالاتر نیاز به زمان بیشتری دارید.

پس پیشنهاد ما این هست که در حالی که شما بر روی سئو سایت خود کار میکنید واسه بدست آوردن رتبه بالاتر و همینطور ترافیک رایگان طبیعی یک کمپین رو هم در بخش تبلیغات خود داشته باشید تا از این طریق هم ترافیک دریافت کنید خیلی وقت ها تو روند سئو احتمالا خسته و ناامید بشید ادوردز میتونه کمک خوبی تو این مواقع باشه.

همینطور میتونید ازش واسه تست ارزش گذاری اون کلمه ای که انتخاب کردین برای سئو استفاده کنید و ببینید واقعا میتونه اون کلمه واسه شما سود آور باشد.

شما برای دریافت ترافیک هزینه باید بکنید اما تا زمانی که ROI مثبت داشته باشید یعنی بازگشت سرمایه ی قابل توجهی داشته باشید و در غیر اینصورت باید تجدید نظر بکنید.

فروش محصولات و خدمات گران قیمت – تبلیغات PPC برای هر کسب و کاری مناسب نیست چون شما بتونید هزینه های راه اندازی و نگه داری این کمپین رو بپردازید چون هزینه های هر کلیک اگر فروش محصول شما سود مناسبی رو بهتون بر نگردونه نمیتونه مناسب باشه و اونوقت تبلیغات PPC برای شما راه حل مناسبی نیست.

سئو در هر صورت برای شما مفید خواهد بود و میتوانید با ترکیب SEO و PPC یک نتیجه عالی را همزمان دریافت کنید وقتی که روی یک کلمه کلیدی با سئو متمرکز هستید میتونید رو کلمات مرتبط آن با PPC رتبه بگیرید و ترافیک خودتون و سهم بازار فروشتون رو افزایش بدین.

اگر کسب و کار شما همش به صورت مجازی اتفاق می افتد یعنی بدون نیاز به مراجعه حضوری و پست و این موضوعات هست و تنها منبع مشتریان اون تو اینترنت هستند پس باید رو تبلیغات خیلی سرمایه گذاری کنید.

سئو یک راه فوق العاده برای بدست آوردن مشتری هست اما این نتیجه بستگی به نوع کسب و کار شما دارد بهتر هست ابتدا از طریق PPC یک بار هم که شده تست کنید و نتیجه رو تحلیل کنید.

نتیجه گیری

مطمعا داشتن یک کسب و کار آنلاین و سایت کار فروش شما رو متحول بکنه در حال حاضر وظیقه این کار بر عهده موتورهای جستجو هست.

بازاریابی موتور های جستجو به شما اجازه می دهد که در یک چارچوب مشخص شده، با استفاده از ابزارها و فرآیند های تعریف شده از طریق موتورهای جستجو وب سایت خود را در کلمات کلیدی هدف خود در معرض دید مشتریانتان با پرداخت هزینه ای قرار دهید.

دو جزء اصلی SEO، SEM و PPC می توانند با هم دیگر تلفیق شود و نتایج شما را به حداکثر برساند.

در دنیای کسب و کار آنلاین، هرگز نمیشه گفت یکی از اینها رو باید انتخاب کنید. هر دو ابزار قدرتمند بازاریابی دیجیتال شما هستند که می توانید از آن برای افزایش حضور آنلاین افراد در سایت خود استفاده کنید.

اگر تازه وارد دنیای کسب و کار های آنلاین شده اید توصیه میکنیم از تبلیغات PPC حتما یک بار هم که شده استفاده کنید و نتایج اون رو مورد بررسی قرار بدین.

اولین وظیفه شما این است که مطمئن شوید که وبسایت عالی دارید که کاربری آسان برای استفاده دارد، سپس با کار بر روی محتوای خود و ارائه بهترین نتیجه ممکن به کاربران خود باید تلاش کنید.

وقتی که شما این مراحل گفته شده رو با موفقیت پشت سر گذاشتید گام بعدی شروع فرآیند سئو هست و کم کم رتبه های خود را در بهبود دهید و با شروع کمپین PPC از این امکان نیز واسه به حداکثر رساندن فروش و بازگشت سرمایه خود استفاده کنید.

نقش تبلیغات PPC دقیقا مثل مکمل ها تو ورزش بدنسازی هست وقتی بهتون کمک میکنه که سخت قبلش تمرین کرده اید!! 😉

اجرای کمپین های موفقیت آمیز SEM آسان نیست، نیاز به مهارت های ویژه، تجربه و کار سخت دارد.

اگر شما این مهارت رو باهاش آشنا نیستید بهتر هست از متخصصین حرفه ای که در این حوزه تجربه موفق دارند بسپارید، هم صرفه جویی در زمان با ارزش خود میکنید و هم شانس خود را از کسب نتیجه خوب بیشتر کرده اید.




۱۰ موتور جستجوی برتر در دنیا (آپدیت ۲۰۱۹)

کدام موتورهای جستجو بهترین و محبوب ترین در جهان هستند؟ علاوه بر گوگل و بینگ، موتورهای جستجوی دیگری نیز وجود دارند که ممکن است به خوبی شناخته نشوند اما هنوز هم میلیون ها جستجو در روز بر روی آنها انجام می شود.

ممکن است برای بسیاری از شما تعجب کنید اما گوگل تنها موتور جستجوی موجود در اینترنت امروز نیست! در واقع، تعدادی از موتورهای جستجو وجود دارد که می خواهند تاج و تخت گوگل را داشته باشند، اما هیچکدام از آنها هنوز آماده نیستند حتی تهدیدی برای گوگل ایجاد کنند.

با این حال، موتورهای جستجو دیگری وجود دارد که ارزش آن را دارد که باهاشون آشنا بشین که در زیر به ۱۰ تا از برترین ها اشاره خواهیم کرد.

لیستی از ده تا موتور جستجو محبوب در دنیا در ۲۰۱۹

موتور جستجو google

موتور جستجو google

۱. گوگل

گوگل دیگر نیازی به معرفی ندارد همه میشناسنش، غول موتور جستجو ها دارای رنگ شماره ۱ در سایت الکسا که در حال حاضر پرترفیک ترین سایت در جهان محسوب می شود.

بر اساس آخرین گزارش Netmarketshare (نوامبر 2018) 73٪ از جستجو ها توسط گوگل و تنها 7.91٪ توسط Bing شده است.

گوگل همچنین سهم بازار موتور جستجوی تلفن همراه و تبلت را با 81٪ تحت سلطه خود قرار داده است!

موتور جستجو bing

موتور جستجو bing

۲. بینگ

بینگ تلاش مایکروسافت برای به چالش کشیدن گوگل در دنیای جستجو ها است، اما با وجود تلاش های آنها هنوز موفق به متقاعد کردن کاربران در مورد اینکه موتور جستجویشان می تواند نتایج بهتر را از گوگل تولید کند، نشده اند.

سهم بازار موتور جستجوگر آنها به طور مداوم کمتر از 10٪ است، حتی اگر Bing موتور جستجوی پیش فرض در رایانه های شخصی ویندوز باشد.

موتور جستجو yahoo

موتور جستجو yahoo

۳. یاهو

یاهو یکی از محبوب ترین ارائه دهندگان سرویس ایمیل است و دارای رتبه چهارم در موتور های جستجو با 3.90٪ سهم بازار است.

از اکتبر 2011 تا اکتبر 2015، جستجوی یاهو توسط Bing قدرت گرفته بود. از اکتبر 2015 یاهو با گوگل موافقت کرد تا خدمات مربوط به جستجو را ارائه دهد و از آن زمان نتایج یاهو توسط گوگل و بینگ به کار گرفته شده است.

یاهو موتور جستجوی پیش فرض برای مرورگرهای فایرفاکس در ایالات متحده است (از سال 2014).

موتور جستجو ask

موتور جستجو ask

۴. ASK.COM

Ask.com حدودا 0.42 درصد از سهم جستجو را دارا می باشد و قبلا به عنوان Ask Jeeves شناخته شده بود.

ASK بر اساس یک فرمت سوال / پاسخ است که در آن اکثر سوالات توسط کاربران دیگر پاسخ داده می شوند و یا به صورت نظرسنجی هستند.

این همچنین دارای قابلیت جستجو عمومی است، اما نتایج به دست آمده کیفیت کم در مقایسه با گوگل و یا حتی بینگ و یاهو.

موتور جستجو aol

موتور جستجو aol

۵. AOL.com

با توجه به Netmarketshare، AOL مشهور قدیمی هنوز هم در 10 موتور جستجو برتر با سهم بازار نزدیک به 0.06٪ است.

شبکه AOL شامل بسیاری از وب سایت های محبوب مانند engadget.com، techchrunch.com و huffingtonpost.com است.

در تاریخ 23 ژوئن 2015، AOL توسط Verizon Communications خریداری شد.

موتور جستجو Baidu

موتور جستجو Baidu

۶. Baidu

Baidu در سال 2000 تاسیس شد و محبوب ترین موتور جستجو در چین است.

سهم بازار آن به طور پیوسته در حال افزایش است و طبق اعلام  ویکی پدیا، بایو میلیاردها جستجو در هر ماه را در اختیار دارد.

در حال حاضر رتبه 4 در رتبه بندی الکسا قرار دارد.

موتور جستجو Wolframalpha

موتور جستجو Wolframalpha

۷. Wolframalpha

Wolframalpha متفاوت تر از  همه موتورهای جستجو هست.

آنها آن را یک موتور جستجو با دانش کامپیوتری محسوب می کنند که می تواند شما را به حقایق و داده ها برای تعدادی از موضوعات ارائه دهد.

این می تواند تمام انواع محاسبات را انجام دهد، مثلا اگر وارد «وام مسکن 2000» به عنوان ورودی وارد کنید، مبلغ وام شما، سود و غیره را بر اساس تعدادی از مفروضات محاسبه می کند.

موتور جستجو duckduckgo

موتور جستجو duckduckgo

۸. DuckDuckGo

دارای مزایای متعددی نسبت به سایر موتورهای جستجو است.

این رابط کاربری تمیز است، کاربران را ردیابی نمی کند، به طور کامل با تبلیغات بارگذاری نمی شود و دارای ویژگی های بسیار خوبی است

(تنها یک صفحه از نتایج را دارد، شما می توانید به طور مستقیم از سایز وب سایت ها جستجو کنید).

من مطمئن هستم که برخی از ویژگی های duckduckgo توسط موتورهای جستجو دیگر میتواند مورد استفاده قرار می گیرد و با برخی از duckduckgo می توانند سهم بازار موتور جستجو مناسب را بدست آورند.

در حال حاضر سهم این موتور جستجو از بازار 0.24٪ است.

به روز رسانی: با توجه به آمار ترافیک duckduckgo (دسامبر 2018)، duckduckgo در حال حاضر بیش از 30 میلیون جستجو در روز را میزبانی میکند.

موتور جستجو archive

موتور جستجو archive

۹. Internet Archive

archive.org موتور جستجوی آرشیو اینترنتی است.

شما می توانید از آن برای پیدا کردن چگونگی طیف تغییرات سایت از سال ۱۹۹۶ را مشاهده کنید.

این ابزار بسیار مفید است اگر می خواهید تاریخچه یک دامنه را ردیابی کنید و بررسی کنید که چگونه در طول سالها تغییر کرده است.

موتور جستجو Yandex

موتور جستجو Yandex

۱۰. Yandex.ru

به گفته الکسا، Yandex.ru یکی از 30 وب سایت محبوب ترین در اینترنت با موقعیت رتبه 4 در روسیه است.

Yandex خود را به عنوان یک شرکت فناوری معرفی کرد که محصولات و خدمات هوشمند را که توسط یادگیری ماشین طراحی میکرد.

بر طبق ویکی پدیا، یندکس بزرگترین موتور جستجو در روسیه را با حدود 65 درصد سهم بازار در آن کشور اداره می کند.

 

به عنوان یک کلمه نهایی، اگر شما در هر یک از موتورهای جستجو که در بالا ذکر شد جستجو کنید “بهترین موتور جستجو چیست؟” پاسخ خواهد داد که گوگل بهترین و محبوب ترین موتور جستجو است و بینگ در رتبه دوم قرار دارد در سطح جهانی.

این ها 10 موتور جستجوگر محبوب ترین و پرطرفدار امروز در اینترنت هستند.

این فهرست به هیچ وجه کامل نیست و مطمئنا بسیاری در آینده ایجاد خواهد شد، اما تا آنجا که به مکان های اول مربوط می شود، گوگل و بینگ در سال های آینده جایگاه های اصلی خود را حفظ خواهند کرد.




بالا آوردن سایت در گوگل به راحتی با ۱۰ مرحله مهم سئو

اگر شما هم مانند هزاران وبمستر و افرادی که دارای وبسایتی هستند و  از مهم ترین اهدافشون داشتن رتبه بالایی در سایت گوگل می باشد بهتون پیشنهاد میدم حتما این مقاله رو مطالعه کنید.

برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل باید فاکتور های زیادی رو در نظر بگیرید ولی برخی از این فاکتور ها خیلی ضرورت دارند که در این مقاله پر اهمیت ترین فاکتور ها رو براتون معرفی خواهیم کرد.

چگونه رتبه برتر در گوگل به دست بیاوریم؟

روش هایی هست که برای بالابردن رتبه سایت شما در گوگل کمک میکند که در زیر به ۱۰ مرحله از بهترین روش ها رو براتون شرح میدیم.

مرحله اول: کیفیت محتوای خود را چک کنید

از همه چیز مهم تر و در اولین بخش باید کیفیت محتوایی که تا الان دارین رو بررسی کنید.

باید محتوای یونیک و اورجینال توسط خودتون یا تیموتون تولید شود و این یکی از فاکتورهای سایت های موفق می باشد.

کپی کردن و انتشار مجدد یک مطلب از وبسایت دیگر برای شما کارایی نخواهد داشت زیرا که اصالت اون مطلب برای رتبه بندی در نتایج گوگل بسیار مهم می باشد.

هنگام انجام بازبینی کیفیت محتوا به موارد ذیل هم توجه داشته باشید:

آیا قصد کاربر از انتخاب سایتتون رو برآورده کرده اید؟

هر محتوایی که در وبسایتتان منتشر میکنید، باید یک هدف خاص داشته باشد و این به نباید به جز رضایت دادن به هدف کاربر نباشد.

هنگامی که یک کاربر یک سوال رو تو جعبه جستجوی Google می نویسد، انتظار دارد که وب سایت های موقعیت های اول یا همون صفحه اول به او یک پاسخ دقیق یا راه حل کامل ارائه بدهند.

آیا محتوای شما یک نامزد خوب برای معرفی سایت شما در میان نتایج دیگر می باشد؟ یا مشابه به نتایج دیگر هست؟

لطفا: در ارزیابی خود صادق باشید در غیر اینصورت نمیتوانید

در هنگام ارزیابی خود صادق باشید در غیر این صورت نمیتوانید محتوای و رتبه بندی خود را بهبود ببخشید.

آیا موتورهای جستجو می توانند مفهوم آن مقاله را درک کنند؟

علاوه بر اینکه باید در مورد کابرانتان اطمینان حاصل کنید که محتوا به خوبی منتشر می شود باید از لحاظ موتورهای جستجو نیز این موضوع رو بررسی کنید تا ببینید آیا ربات گوگل و یا سایر ربات های دیگر موتورهای جستجو می توانند محتوای اون صفحه رو مشاهده کنند و مهم تر از اون درک کنند اون محتوا در چه حول مفهومی نوشته شده است.

فراموش نکنید که خزنده یا همان ربات گوگل برنامه کامپیوتر است نه انسان و تنها راه شناختن آن ها از طریق قطعات محتوای شما هست و از طریق سیگنال هایی است که شما از طریق رعایت قواعد سئو سایت به آنها ارسال میکنید.

آیا به اندازه کافی محتوای مرتبط بهم دیگر در سایتتان منتشر کردید؟

علاوه بر داشتن محتوای باکیفیت، شما نیاز به مقدار زیادی از محتواهای مشابه دیگر که اون ها هم با کیفیت نیز هستند و در اون حوزه نوشته شده است دارید.

گوگل در آخرین تغییرات الگوریتم رتبه بندی خود، نشان داده است که در وب سایت هایی که در موقعیت بالاتری رتبه دارند دوست دارد اقتدار آنها هر روز بیشتر شود.

این به این معنی هست که در مورد یک مورد خاص به تک نوشته ای اکتفا نکنید و کافی نیست باید نشان بدید که سایت شما محتوای زیادی در رابطه با یک موضوع را دارد.

الگوریتم ها دیگر به دنبال کلمات کلیدی خاص در محتوا نیستند، آنها وب سایت شمارو تجزیه و تحلیل میکنند تا درک کنن که سایت شما در چه موضوعی فعالیت می کند.

به همین دلیل هست که شما باید ساختار داخلی سایتتان بهینه باید که به اصطلاح سئو داخلی گفته می شود و مطمئن شوید که بخش های مهم محتوای وب سایت شما هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو مشخص باشد.

قوانین بهینه سازی ساختار سایت

قوانین بهینه سازی ساختار سایت

بهینه بودن ساختار داخلی سایت به همراه انجام عملیات سئو خارجی می تواند واقعا وب سایت قدرتمندی را ایجاد نماید.

سن دامنه: دامنه ای که جدید ثبت شده است به آسانی رتبه بندی بالایی رو تو گوگل نمیتونه بگیره چون این کار توسط گوگل غول جستجو انجام شده که ایجاد اعتماد کند و از روی تجربه دامنه هایی که جدید ثبت میشن حدود سه الی شش ماه تو سندباکس گوگل قرار می گیرند ولی این به این معنی نیست که امکان دستیابی به رتبه های بالا برای اون سایت وجود ندارد بلکه نیاز به زمان بیشتری برای اعتماد سازی دارد.

محتوای شما به اندازی کافی طولانی هست؟

طول یک پست وبلاگ یکی از عامل های رتبه بندی سایت شما محسوب می شود اگر چه که گوگل اعلام کرده که تعداد کلمات در الگوریتم رتبه بندی آن تاثیر ندارد آنها به این معتقند که محتوا باید دقیق و واضح باشد.

تحقیقات نشان داده است که محتواهای غنی که تعداد کلمات آنها بیشتر هست و طولانی هستند در جستجو شانس بیشتری برای رتبه گرفتن دارد و همینطور سهم بیشتری را برای اشتراک گذاری تو شبکه های اجتماعی دارد.

تعداد مشخصی کلمه برای یک محتوا معلوم نیست ولی پیشنهاد میکنیم که کمتر از ۱.۵۰۰ کلمه نباشد تا فرصت دستیابی به موقعیت های بالاتر را در سرچ گوگل داشته باشید.

آنچه باید انجام دهید این است که به کابرران دقیقا همان چیزی را که میخواهند را برسانید و همینطور اطلاعات اضافی که دوست ندارند به دست بیارند چیزی ارائه ندهید ولی پاسخ دقیق تری به پرس و جو آن ها ارائه کنید تا کاملا از اون موضوع مشکلشان رفع گردد.

مرحله دوم: لینک های خارجی خود را بهبود دهید

برای جلب توجه گوگل به سایت شما باید از سایت های دیگری نیز به سایت شما لینک دهند.

اگر بک لینک های از وبسایت های بزرگ و قابل اعتماد به شما داده شوند، ارزش بیشتری دارند و می توانند بر روی رتبه بندی گوگل سایت شما تاثیر بگذارد.

گزارش آزمایش تاثیر بک لینک در سئو سایت semrush

گزارش آزمایش تاثیر بک لینک در سئو سایت semrush

لینک سازی یا همان سئو خارجی یکی از موضوعات مهم در سئو سایت محسوب می شود و اون چیزی که درک میشه لینک هایی که از سایت های دیگر به ما داده می شود مانند رای دادن به یک فرد اصلح هست و اگر صحیح انجام شود گوگل نیز در زمان رتبه بندی به آنها اهمیت می دهد.

مرحله سوم: سئو داخلی خود را بهبود دهید

علاوه بر دریافت لینک های خارجی با کیفیت بالا، باید اطمینان داشته باشید که صفحه که کاربر را به آن هدایت میکنید نیز آیا تمام موارد و قواعد سئو داخلی رو آن پیاده سازی شده است؟

قوانین سئو داخلی به سایت شما کمک میکنید تا سایت شما به سایتی کاربرپسند تبدیل شود.

شرح عملیات سئو داخلی در یک صفحه

شرح عملیات سئو داخلی در یک صفحه

یک سایت سئو فرندلی شانس بیشتری برای رسیدن به رتبه های بالاتر گوگل را دارد از سایتی که نه به کاربر پسند بودن سایت خود اهمیت می دهد و نه به کیفیت محتوای خود.

مرحله چهارم: لینک های داخلی را به مهم ترین صفحات وب سایت خود ارجاع بدین

منظور از لینک داخلی این هست که در صفحه ای از محتوای خود با عبارت هدف خود به اون صفحه لینک دهید و این نوع لینک سازی در بین صفحات خود سایت هست و کاربر با کلیک روی اون لینک به صفحه ای دیگر از سایت ما هدایت خواهد شد.

ساختار لینک سازی داخلی سایت

ساختار لینک سازی داخلی سایت

لینک های داخلی یک راهکار بسیار قدرتمند برای گفتن در مورد یک صفحه به گوگل، برای کاربر مفید است، زیرا آنها می توانند صحفات جدید را در همان وب سایت پیدا کنند و همچنین انگیره ی گوگل برای ردیابی محتوای بیشتر از همان وب سایت است.

یک لینک داخلی خوب استفاده از انکر تکست و توصیف اون صفحه در بین مقالات هست.

مرحله پنجم: بررسی فنی و تکنیکال سایت

تو فرآیند سئو برای موفقیت حتما باید ابتدا تو سئو تکنیکال خود موفق باشید اگر موارد سئو تکنیکال را رعایت نکنید میتونه تاثیر منفی بر روی دیگر عوامل شما تو رتبه بندی بزارد حتی اگر در بهترین حالت اونهارو پیاده کرده باشید.

به شدت توصیح می شود هر شش ماه موارد تکنیکال سایتتون رو چک کنید تا مطمئن شوید که گوگل به سایت شما دسترسی داشته باشد.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: ۱۱ تکنیک موثر سئو داخلی برای بالا بردن رتبه سایت

مواردی که اهمیت بیشتری داشتند رو در لیست زیر آورده ایم:

  • گزارش ایندکس صفحات در کنسول وبمستر گوگل
  • بررسی فایل robots.txt
  • استفاده مناسب از canonical تو آدرس صفحاتتون
  • استفاده صحیح از قواعد نشانه گذاری صحفات
  • سایت مپ html یا xml
  • لینک های شکسته و تحصیح صحفات ۴۰۴

مرحله ششم: سرعت بارگذاری صفحات سایت خود را بهبود بدین

درسته که بخشی از سئو هست ولی باید بیشتر تاکید کنیم که بارگزاری سایتی که دقیقه هایی طول بکشد اصلا سئو فرندلی نیست پس باید سایت شما با نهایت سرعت برای کاربر لود شود.

سرعت یک فاکتور رتبه بندی شناخته شده است و همچنین کاربردهای مهم تر دیگری نیز دارد.

سرعت لود سایت و کاهش نرخ بانس ریت یا همان نرخ خروج سایت

سرعت لود سایت و کاهش نرخ بانس ریت یا همان نرخ خروج سایت

شما باید یک وب سایت سریع را نه تنها به این دلیل که گوگل آن را بیشتر دوست دارد، بلکه به دلیل آن که در نرخ بانس ریت سایتتون کاملا تاثیرگذار می باشد خودتون فرض کنید سایتی رو باز میکنید و به راحتی و سرعت لود بالا میتونید بین صفحاتش بگردین کمتر این سایت رو ترک میکنید تا از اون سایتی که تو لود هر صفحه ازش باید ده دقیقه زمان بزارید.

مرحله هفتم: اطمینان حاصل کنید که سایت شما ریسپانسیو یا موبایل فرندلی هست

هر روز بیشتر و بیشتر افراد از تلفن همراه خود برای جستجو در Google استفاده می کنند و تعدادی از مطالعات نشان می دهد که اهمیت جستجوی تلفن همراه برای کسب و کارها و صاحبان وب سایت ها در حال حاضر از دسکتاپ بیشتر شده است.

کیس استادی گوگل: سرعت لود صفحات موبایل و نرخ تبدیل سایت

کیس استادی گوگل: سرعت لود صفحات موبایل و نرخ تبدیل سایت

زمانی که قصد اومدن به رتبه های بالا را در گوگل داشته باشید باید حتما سایتتون رو برای نسخه موبایل حاضر کنید در غیر اینصورت گوگل برای سایت هایی که نسخه موبایل نداشته باشند جریمه هایی را آماده کرده است.

مرحله هشتم: آدرس سایت خود را با https و گواهی ssl امن کنید

از سال ۲۰۱۴ استفاده از نشانی امن https یکی از فاکتورهای رتبه بندی شناخته شد همینظور که گوگل هم به آن اعلام کرده است.

این یکی از راحت ترین امکاناتی هست که میتونید روی سایتتون پیاده سازی کنید و اگر رقیبتان از این امکان استفاده نمیکند شما از آن پیشی بگیرید.

علاوه بر این، از جولای ۲۰۱۸ مرورگر گوگل کروم وب سایت های غیر https را به عنوان سایت امن نمی شناسند و این میتواند مشتریان و بازدید کنندگان را از سایت شما دور کند.

مرحله نهم: گوگل در مورد سایتتان با شما در ارتباط هست

کنسول وبمستر گوگل برای ارتباط گوگل با صاحبین کسب و کار های آنلاین می باشد.

اگر نمی دانید چطور سایت خود را در گوگل ثبت کنید این مقاله را بخوانید: چگونه سایت خود را در گوگل ثبت کنیم؟

ابزار وب مستر در میان چیزهای دیگر، راهی عالی برای ارائه اطلاعات به گوگل در مورد وب سایت شما است و همچنین می توانید از آنچه گوگل در مورد سایت شما اطلاعات می داند را پیدا کنید.

تنظیمات متعددی وجود دارد که می توانید در ابزار Webmaster مانند نوع آدرس دهی سایتتون، کشوری که در آن فعالیت دارید، نقشه سایت و غیره تنظیم کنید و همچنین ابزارهای تشخیصی متعددی مانند «فتچ از گوگل(درخواست ایندکس دستی)» و «تستر فایل robots.txt» استفاده کنید که در نهایت به شما در رتبه بندی گوگل کمک خواهد کرد.

مرحله دهم: از شبکه های اجتماعی برای وب سایت خود استفاده کنید

نقش رسانه های اجتماعی در رتبه بندی گوگل اهمیت بالایی در میان مدیران بازاریابی دیجیتال و کارشناسان جستجوگرها دارد.

عقاید مختلفی در رابطه با تاثیر رسانه های اجتماعی روی رتبه بندی ها وجود دارد، اما مطمئنا این نمیشه انکار کرد که بلکه شاید زمان هایی برگزاری یک کمپین موفق در شبکه های اجتماعی و تولید محتوای ویروسی مزایایی فراتر از سئو رو برای سایت شما به ارمغان بیاورد.

 

چرا شما به رتبه بالاتری در گوگل نیاز دارید؟

همه ما میدونیم که قرار گرفتن بین سه گزینه اول گوگل یکی از سخت ترین کار ها به حساب می أید و یه جورایی باید مدام سخت کار کنید و صبر کنید تا نتیجه کارتون رو مشاهده کنید به مزایایی اشاره میکنیم یک صفحه وب وقتی در موقعیت اول گوگل قرار می گیرد تا انگیزه و شجاعت شما رو برای ادامه این راه دشوار اما شیرین رو بیشتر کنیم.

#رتبه بالاتر ترافیک بیشتر – این کاملا طبیعی هست که شما وقتی در رتبه های بالا گوگل قرار بگیرید ترافیک ارگانیک بیشتری رو روزانه دریافت خواهید کرد.

در نظر داشته باشید که از نظر آماری، 5 موقعیت اول، اکثر ترافیک جستجو را بیش از 60٪ دریافت می کنند.

#این یه نشانه اعتماد برای شماست – یکی از دلایلی که مردم گوگل رو به محبوب ترین موتور جستجو تاریخ تبدیل کردند همین اعتماد هست که میدونن هر چیزی که وارد بکنن به نتیجه خود خواهند رسید بنابراین وقتی که گوگل سایت شما رو به کاربر پیشنهاد میده به صورت پیشفرض کاربر به سایت شما اعتماد خواهد کرد.

گوگل بیش از ۲۵۵ فاکتور و سیگنال را برای رتبه بندی و ۱۸ سال تحقیق و توسعه در الگورتیم ها انجام داده تا بتواند بهترین وب سایت ها با کیفیت را در نتایج جستجوی خود در رتبه های بالاتر نگه دارد.

هنگامی که کاربران وب سایت شما را در صفحات اول گوگل پیدا می کنند، می دانند که این یک وبسایت خوب است، زیرا گوگل به آن اعتماد دارد و در نتایج خود نشان می دهد.

#محتوای شما در شبکه های اجتماعی لایک و شیر و کامنت می گیرد – سایتی که در رتبه های بالاتر گوگل هست به دلیل گرفتن ترافیک بیشتر و دلیل اعتماد بالا در شبکه های اجتماعی نیز محبوب می شود.

#رتبه خوبی در دیگر موتورهای جستجو نیز خواهید گرفت – گوگل تنها موتور جستجوی موجود نیست، اما این یکی از پرترافیک ترین سایت ها  است.

با این وجود، سایر موتورهای جستجو دارای قوانین SEO هستند که شبیه به گوگل هست و پس از اینکه موقعیت رتبه بندی خوب خود را در گوگل دریافت کردید، مطمئنا موقعیت های رتبه بندی خوبی در موتورهای جستجوی دیگر نیز خواهید داشت.

نتیجه گیری نهایی

گوگل دائما به دنبال پیدا کردن وب سایت های با کیفیت برای اضافه کردن به نتایج پیشنهادی خود به کاربرانش هست.

یک کاربر خوشحال گوگل برای جستجوهای بیشتر می آید و این هدف آن هاست.

هدف شما به عنوان یک وب مستر، ایجاد یک وبسایت است که ارزش واقعی خود را به کاربران و هم موتورهای جستجو ثابت کنید.

در نهایت، صبور باشید

رتبه بندی بالا گوگل برای رسیدن به زمان نیاز دارد، اما اگر شما در مسیر درست کار کنید، هیچ چیز برای متوقف ساختن موقعیتی که شما می خواهید، وجود ندارد.




چطوری بفهمیم گوگل سایتمان را پنالتی کرده است؟

اولین قدم قبل از شروع عملیات سئو سایت این هست که چک کنید آیا دامنه شما تحت مجازات گوگل هست یا نه اما چگونه؟! در مقاله زیر به این موضوع به صورت مفصل پرداخته ایم.

یک وب سایتی که توسط گوگل جریمه شود بهینه سازیش به این راحتی ها نیست و نمیتونه روند معمول رو برای رتبه گیریش انجام داد باید چک کنید ببینید توسط چه الگوریتمی جریمه شده است و برای رفع آن برنامه ریزی نمایید.

پنالتی گوگل چیست؟

بلاگر ها و وبمستران مبتدی زمانی که با کلماتی همچون پاندا، پنگوئن، کبوتر، مرغ مگسخوار رو می شوند تعجب می کنند که چرا جهان آنلاین در حال حاضر به دست این حیوانات کنترل می گردد.

پاسخ این سوال خیلی ساده است این نام گذاری ها توسط گوگل و مطبوعات برای تغییرات گوگل به سمت بهبود در رتبه بندی و بالا بردن رتبه سایت ها در گوگل انجام گرفته است.

هرساله گوگل اعلام میکند که صدها بار تغییرات در الگوریتم ها برای بهبود هرچه بهتر نتایج انجام می دهند.

هر بار که آنها تغییراتی را انجام می دهند برنده یا بازنده هستند زیرا برخی از سایت ها رتبه بالا در گوگل می گیرند (یعنی ترافیک آنها افزایش پیدا میکند) و بعضی از سایت های دیگر نیز رتبه شان کاهش پیدا می کند و یا کلا از دست می رود.

به چه چیزی باید بیشتر اهمیت داد؟

به خوبی مشخص شده است که شما بدون گوگل نمیتوانید بزرگترین هدف آنلاین خود را داشته باشید در حال حاضر گوگل بهترین منبع ترافیک هست به خصوص اگر دنبال ترافیک هدفمند باشید.

قرار گرفتن سایت شما در رتبه های بالاتر گوگل میتواند مزایایی رو به همراه داشته باشد که حتی بهش فکر نمی کنید.

بنابراین این اولین دلیل برای این هست که شما باید بتوانید بگویید که آیا وب سایت شما توسط این الگوریتم ها فیلتر شده هست یا نه!

یکی دیگر از دلایل این میتونه باشه که شما اگر بدانید که گوگل کی شما رو جریمه کرده است سعی میکنید که اون مشکل رو رفع کنید و در آپدیت بعدیش دیگه جریمه نخواهید شد البته اگر سعی کنید و واقعا اون مشکل رو رفع بکنید.

در نهایت شما با شناخت جریمه های گوگل به سوالاتی همچون “چرا ترافیک من یهویی کم تر شده است؟” جواب خواهید داد چرا که اگر با جریمه های گوگل نواقص خود را کامل کنید دیگر نگران کاهش ترافیک را نخواهید داشت بلکه هر روز به سمت رشد و ترافیک بیشتر هدفمند حرکت خواهید کرد.

چطوری متوجه بشیم که سایتمون توسط گوگل جریمه شده است؟

بیایید ببینیم چطوری میتونیم مجازات گوگل رو بشیناسیم و ازشون در امون بمونیم.

گام اول: وارد وبسمتر خود شوید

اگر شما هنوز سایتتون رو تو وبمستر ثبت نکردین از این راهنما سایتتون رو در گوگل ثبت کنید.

ابزار وبسمتر گوگل برای برقراری ارتباط گوگل با وبسمتر ها ایجاد شده و مشکلات رو برای شما گزارش میکند مجازات دستی نیز یکی از این گزارش ها محسوب می شود.

قبل از این که بخواهیم نشون بدیم از کجا وبمستر تولز گوگل اقدام به پیدا کردن جریمه هاتون شوید باید بگم که دو نوع جریمه در حال حاضر وجود دارد:

۱) پنالتی دستی گوگل: یک فردی از تیم اسپم گوگل اقدام به اسپم کل سایت شما یا صفحاتی ازاون رو حالا به دلایل متعدد جریمه کرده است.

زمانی که این اتفاق برای شما رخ داد گوگل یه لیستی از مشکلات رو براتون ارسال میکند و لیستی از اقدامات که برای حل اون مسئه اگر انجام بدین و در ادامه دوباره درخواست بازبینی بدین درخواستتون ثبت میشه و بررسی میشه تو سط تیم گوگل که آیا رفع کردین اون مشکل رو یا نه.

۲) پنالتی الگوریتمی: این یکی از شایع ترین نوع جریمه هست و به صورت خودکار اتفاق می افتد مجارات هاش به ابزار وبمستر تولز گرازش نمی شود و گزینه ای برای پرکردن و ارسال بازبینی وجود ندارد تنها راه شناسایی جریمه خودکار و استفاده از روش زیر است.

مجازات الگوریتمیک نتیجه تغییرات مداوم گوگل است که گوگل همان هایی که بالاتر گفتیم الگوریتم های با اسامی حیوانات را آپدیت میکند و باید برای شما اهمیت بالایی داشته باشد.

برگردیم به عقب تا ببینیم سایت شما توسط گوگل آیا در وبمستر جریمه دستی کرده است یا نه؟

گزارش جریمه دستی در کنسول ویمستر گوگل

گزارش جریمه دستی در کنسول ویمستر گوگل

اگر با پیغامی که هیچ جریمه دستی پیدا نشد مواجه شدید پس خیالتون راحت شما سایتتون تمیز هستش و جریمه نشده اید (توجه این مورد تو کنسول قدیمی باید دنبالش باشید).

اما اگر پیغامی رو مشاهده کردین در این قسمت سعی کنید معنی اش رو بفهمید و مشکل رو رفع کنید و درخواست بازبینی ثبت کنید.

 

گام دوم: وارد پنل گوگل آنالیتیکس بشین

بهترین راه برای بررسی اینکه ایا وب سایتتان توسط الگوریتم خودکار گوگل جریمه شده است یا نه تحلیل داده های ورودی در ابزار گوگل آنالیتیکس هست.

اگر در تاریخ هایی که گوگل اعلام کرده که تغییرات الگورتیمی داشته هست کاهش ترافیک رو مشاهده کردین احتمالا شما از اون الگوریتم ضربه خوردین و به این دلیل هست که ترافیکتون اومده پایین.

بعد از وارد شدن در گوگل آنالیتیکس وارد این بخش شوید

ACQUISITION > All Traffic > Source / Medium

از لیست ترافیک ها GOOGLE / ORGANIC رو انتخاب کنید این ترافیک ورودی شما از گوگل رو نشون میده.

در مرحله بعدی میتونین اون بازه زمانی که اون الگوریتم تغییر کرده رو انتخاب کنید و نتایج رو مشاهده کنید البته شاید سوال براتون پیش بیاد که از کجا تاریخ دقیق این تغییر الگوریتمیک رو بفهمیم

اگر تو گروه های مختلف وبمستران تو تلگرام عضو بشین اکثرا اعلام میکنن اونا هم از کاهش ناگهانی ترافیکشون میفهمن و بیشتر سایت های خارجی مربوط به سئو منتشر میکنن این تغییرات رو مثل سایت https://searchengineland.com

ترافیک ارگانیک از ورودی گوگل در آنالیتیکس

ترافیک ارگانیک از ورودی گوگل در آنالیتیکس

آنچه که مشاهده خواهید کرد یک طیقه رو به افزایش یا کاهش ترافیک خواهد بود.

این راهنمای سایت ماز میتونه براتون در تاریخ هایی که گوگل تغییرات انجام داده تو ۱۵ سال گذشته کمک بکنه تا راحت تر بتونید پنالتی شدن سایتتون رو چک کنید.

نکته: شما میتونید در این تاریخ ها در گوگل آنالتیکتون نشانه گذاری بکنید تا در چه تاریخ هایی تغییرات روی شما تاثیر گذاشته است.

اگر در این تاریخ ها افت یا افزایش ترافیک دیدین میتونین وارد سایت ماز شوید و ببینید برای چه موضوعی بوده اون آپدیت گوگل.

زمانی که سایتمون توسط پنالتی الگوریتمیک جریمه شد چکار کنیم؟

اولین موردی که براتون اتفاق می افته از دست دادن بخشی از ترافیک ارگانیکتون از گوگل خواهد بود.ر

دومین مورد این هست که شما اعتماد گوگل به سایتتان را از دست داده اید و برای به دست آوردن دوباره آن باید در ابتدا اون مشکل رو رفع کنید و صبور باشید.

گوگل سایت های هرزنامه ای که قصد فریب الگوریتم را دارند دوست ندارد و سعی میکند از نتایج خود حذف نماید.

بازگشت دوباره سایتتان به نتایج برای شما به معنی بازگشت به رتبه قبلی تان نیست بلکه به رتبه قبل از مجازات برگشت داده خواهید شد و این بار رتبه گیری در نتایج برای شما سخت تر خواهد بود.

گوگل میخواهد که سایت های خوب را در پیشنهاداتش به کاربران خود نشان دهد و نقض دستورالعمل های آن یک حرکت بسیار بد واسش تلقی می شود و مسئولیت تمام اون نقض برای خود شما خواهد بود.

سایت هایی که جریمه می شوند چقدر طول می کشد؟

مجازات دستی تا اون زمانی که شما اقدامی برای بازبینی نکنید پایدار خواهد بود مگر اینکه مشکل رو رفع کنید و درخواست ثبت کنید تا حل شود.

تحقیقاتی که تو دو سال قبل نشان میده برخی از جریمه ها ممکن است تا ۶ ماه طول بکشد.

زمانی که مجازات دستی تموم میشه این به این معنی نیست که ترافیک از دست رفته بهتون بازگشت داده بشه و شما باید عملیات سئو کلاه سفید رو دوباره از اول بر روی اون اجرا نمایید و منتظر بمانید.

البته شاید مجازات دیگری نیز در آن زمان شده باشید که در وب مستر تولز برای شما نشان نداده برای همین حتما باید چک کنید که توسط الگوریتم های دیگر هم جریمه شده اید یا نه.

زمانی که شما از تغییرات الگوریتمیک سایتتون جریمه میشه باید سریعا اقدام به حل اون مشکل کنید و منتظر باشید تا ببینید در آپدیت بعدی مشکل حل شده یا خیر

برخی از موارد وجود دارد که بازبینی می تواند سریع تر باشد زیرا تغییرات الگوریتمی  پیوسته در حال رخ دادن است اما در اکثر موارد شما مجبور خواهید بود برای به روز رسانی پاندا و پنگوئن بعدی صبر کنید تا ببینید آیا تغییرات شما باعث نتایج مثبت شده است.

اگر دچار مشکلی هستید که راه حلش از دست شما خارج هست چکار باید بکنید؟

هیچ پاسخی سریع تر از جستجو در نتایج گوگل و خواندن نظرات افراد مختلف برای اون موضوع خاص

برای اینکه در زمان صرفه جویی کرده باشید من در زیر روش هایی رو براتون آوردم:

لیک سازی های غیر طبیعی به سایت شما – اگر شما کارهایی رو مانند خرید بک لینک، تبادل لینک ها، ارسال مهمان برای دریافت لینک، ارسال وب سایت خود به هزاران دایرکتوری اسپم انجام نداده اید و مثلا شخص دیگری این کار رو انجام داده است پس احتمالا شما مجازات دستی خواهید شد و در وب مستر برایتان پیام میاید.

چه راه کاری وجود دارد؟ شما میتونید لیست اون لینک هارو در فایلی متنی آماده کنید و توسط ابزار Google Disavow در وبمستر خود به گوگل ارسال کنید و با این کارتون به گوگل اعلام میکنید که این لینک ها توسط شخص دیگری برای سایت من ایجاد شده است و در خواست حذف یا در نظر نگرفتن جریمه آن ها برای شما را دارید.

نکته: اگر اولین بار اقدام کردین  و نتیجه ای نداشت واستون دوباره سعی کنید و درخواستتون رو ثبت کنید تا بازبینی بشه براتون

لینک سازی غیر طبیعی سایت شما به سایت های دیگر – اگر شما اقدام به فروش لینک به بسیاری از سایت ها کرده اید باید سریعا اون هارو یا حذف کنید و یا از تگ nofollow برای اونها استفاده کنید و دوباره درخواستتون رو برای بازبینی ارسال کنید.

پیشنهاد مطالعه : بک لینک چیست و هر آن چه که لازم هست در مورد لینک ها بدانید؟

محتوای تکراری – گوگل عاشق محتوای منحصر به فرد و تازه هست اگر تا الان از سایت های دیگر محتوا را کپی میکردید این کار رو متوقف بکنید و در صدد تولید محتوای یونیک باشید.

بهینه سازی سئو داخلی سایتتان: ساختار سایتتان باید با اصول و قواعد گفته شده بهینه باشد از تکینک های سئو داخلی در سمت بهینه کردن تجربه کاربری استفاده کنید و سعی در تقلب نداشته باشید.

چگونه  از پنالتی شدن در گوگل جلوگیری کنیم؟

بهترین راه جبران مجازات گوگل جلوگیری از این هست بر اساس تجربه اکثر مدیران همیشه به دنبال بالا بردن رتبه سایتشون در گوگل هستند و این باعث میشه که دست به کارهایی بزنند که گوگل دوست ندارد.

چندین بار گفتیم که برای دستیابی به نتایج بالاتر در گوگل باید صبور باشید به ترفند هایی که به شما پیشنهاد جایگاه بالا رو میدهند  بی اعتنا باشید تا سایت شما از آسیب به دور باشد.

دستورالعمل زیر میتواند بهتون کمک کند تا در سئو سایت خودتون موفق باشین همیشه:

  • مطالبی با کیفیت و کاربردی منتشر کنید
  • از قواعد و دستورالعمل های وب مستر گوگل پیروی کنید
  • تغییرات رو در دنیای سئو دنبال کنید (استفاده اجباری از https | موبایل فرندلی شدن سایت ها | زدن نو فالو برای لینک های خارجی)
  • سعی کنید سایتتون رو از کانال های کلاه سفید رشد بدین مانند استفاده از رسانه های شبکه های اجتماعی

اگر این کار را به طور مداوم برای چند ماه انجام دهید، متوجه خواهید شد  محتوای خوب شما، لینک های طبیعی را جذب می کند که رتبه بندی گوگل شما را بهبود می بخشد.




آموزش ساخت بک لینک رایگان،قوی و موثر

هر لینکی که از وبسایت های دیگر دریافت می شود را بک لینک می گویند. بک  ‌لینک‌ به طور مستقیم در افزایش رتبه وبسایت در موتورهای جست و جو مؤثر است و از مهم ترین فاکتورها در امر سئو سایت می باشد. البته مدتی است که نوار پیج رنک از کار افتاده و به رتبه پیج رنک وبسایت ها برای کاربران و مدیر وبسایت ها نمایش داده نمی شود اما همه می دانند که بک لینک ها نقش پر رنگی در افزایش ورودی ترافیک وبسایت ها از موتور های جست و جو دارند. در این مقاله همراه ما باشید تا چگونگی ساخت بک لینک رایگان در دایرکتوری ها و وبسایت های نسبتا قوی را به شما آموزش دهیم.

نقش کنترل کیفیت بک لینک های دریافتی در سئو

کیفیت بک لینک مهم است نه کمیت آن!

یکی از مهم ترین فاکتورها برای آنالیز وبسایت، بررسی بک ‌لینک‌ های دریافتی از وبسایت های مختلف  و کیفیت آن ها است. بک ‌لینک‌ های قوی و با کیفیت از وبسایت های مرتبط موجب کسب رتبه بهتر در موتورهای جست و جو و در نتیجه افزایش ترافیک ورودی وبسایت می شود، همچنین بر عکس اگر بک ‌لینک‌های دریافتی ضعیف، بی کیفیت و نامرتبط با حوزه فعالیت وبسایت باشند موجب کاهش رتبه وبسایت در موتورهای جست و جو می شوند، پس کنترل و بررسی کیفیت بک لینک ها اهمیت فراوانی در سئو وبسایت دارد تا از پنالتی شدن وبسایت جلوگیری کند.

بک لینک های قوی و مرتبط:

منظور از بک لینک قوی و مفید آن است که بک لینک از وبسایت هایی که به تولید محتوا بهینه خود اهمیت می دهند دریافت شود. بک لینک های درون محتوایی که امروزه به صورت ریپورتاژ آگهی در وبسایت ها درج می شوند بسیار حایز اهمیت است به خصوص آنکه تاثیر آنها در سئو وردپرس بیش تر نیز نمود پیدا خواهد کرد.

ویژگی های یک بک لینک خوب:

  • یک وب‌ سایت لینک دهنده مرتبط با حوزه فعالیت وبسایت شما باشد.
  • لینک ها درون محتواهای تولید شده در وبسایت لینک دهنده قرار بگیرند ( ریپورتاژ آگهی)
  • وبسایت لینک دهنده دارای محتواهای طولانی و مفید باشد؛ در این صورت ارزش لینک دریافت شده چندین برابر می شود.
  • بک‌ لینک‌ های dofollow (دو فالو)، بک لینک ارزشمند هستند. بک لینک‌های nofollow در امر سئو تاثیری ندارند ولی در افزایش ترافیک ورودی از سایر وبسایت ها مؤثر اند
  • اتوریتی وب‌ سایت لینک دهنده بسیار مهم است. چنانچه وبسایت لینک دهنده در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشد، اتوریتی و ارزش دامنه آن سایت برای بک لینک گیری نیز بالا است.

 

منظور از بک لینک مرتبط آن است که وب‌سایت الف در حوزه سئو وردپرس فعالیت دارد، اگر که از وبسایت ب که در زمینه سئو وردپرس محتواهای جذاب دارد بک لینک بگیرد یک بک لینک مفید و مرتبط به حساب می آید و برای وبسایت الف بسیار ارزشمند است.

ساخت بک لینک رایگان:

دریافت بک لینک در بستر وب نیاز به مهارت پیچیده ای ندارد. قبل از ساخت بک لینک رایگان، برای دریافت نتیجه بهتر از این کار باید دو تا سه ماه از ایجاد وبسایتتان زمان گذشته باشد. البته تعداد زیادی از دایرکتوری ها یا وبسایت هایی که بک لینک رایگان می دهند، ولی بک لینکشان ارزشی ندارد و حتی ممکن است اثر منفی هم بر وبسایت شما بگذارد. در این جا صفحات و وبسایت هایی که بک لینک های نسبتا ارزشمندتری را دارند را به شما معرفی می کنیم.

indexkings.com

با استفاده از وبسایت index kings ۱۵۰۰۰ بک لینک رایگان برای وبسایت خود می توانید درج کنید تا موجب افزایش رتبه وبسایت شما در موتورهای جست و جو و در نتیجه افزایش ترافیک ورودی از گوگل شود. کافی است که وارد وبسایت  index kings  شوید و آدرس وبسایت یا صفحات وبسایت خود را در کادر مشخص شده درج کنید تا بک لینک های وبسایت شما درج شود.

seo1seotools.com

در وبسایت seo1seotools می توانید در بیش از ۲۵۰۰ صفحه برای وبسایت خود بک لینک قوی دریافت کنید. از نکات کلیدی و مهم درج بک لینک در این وبسایت، انتخاب کلمات کلیدی هدف دار برای قرار دادن بک لینک است. کافی است که وبسایت خود را در کادر مورد نظر همراه با انتخاب کلمه کلیدی آن درج کنید تا بک لینک های رایگان قوی و با کیفیتی را از این وبسایت دریافت نمایید.

2000backlink.com

همانطور که از نام این وبسایت پیداس می توانید 2000 بک لینک رایگان برای وبسایت خود دریافت کنید ولی لازم به ذکر است که برخی از لینک دهنده های عرضه شده در این وبسایت به صورت nofollow به وبسایت شما لینک می دهند.

free-backlinks.net/free-backlink-generator.html

با استفاده از آدرس ذکر شده می توانید بیش از 300 بک لینک رایگان برای خود درج کنید تا در بهبود وضعیت وبسایت شما در موتورهای جست و جو کمک کند.

sitowebinfo.com/back

با بهره گیری از وبسایت sitowebinfo.com می توایند بیش از 2500 بک لینک رایگان درج کنید که از ویژگی ها مهم آن درج بک لینک با کلمه کلیدی خاص و مد نظر شما می باشد، پس از آن به راحتی نگذرید.

247backlinks.info

در وبسایت 247backlinks می توانید 1000 بک لینک رایگان بسازید ولی برای درج لینک وبسایت خود در صفحات ارایه شده در 247backlinks باید ابتدا در آن به ثبت نام اقدام نمایید.

freebacklinkbuilder.net

وبسایت freebacklinkbuilder.net به شما 100 بک لینک می دهد. اگر مقاله را با دقت خوانده باشید ذکر کردیم که کیفیت بک  لینک مهم است نه تعداد آن. وبسایت freebacklinkbuilder.net فقط 100 بک لینک می دهد ولی همه این بک لینک های رایگان به صورت dofollow هستند و ارزش بالایی دارند.

ساخت وبلاگ برای دریافت بک لینک رایگان

در حال حاضر سیستم های وبلاگدهی بسیاری در وب فارسی فعالیت می کنند که ساخت وبلاگ برای دریافت بک لینک در تمامی آنها رایگان می باشد. شما می توانید با عضویت در یک یا تعدادی از آنها وبلاگهایی با کیفیت ساخته و با ارائه محتوایی مناسب از آنها بک لینک دریافت نمایید. یکی از پر قدرت ترین و مناسب ترین سیستم های وبلاگدهی که در حال حاضر امکان ساخت وبلاگ های تبلیغاتی را برای همه فراهم آورده است سیستم وبلاگدهی بست بلاگ می باشد که شما می توانید با مراجعه به آدرس blog.ir در آن نسبت به ساخت وبلاگ اقدام نمایید.

یکی دیگر از راه های ایجاد بک لینک رایگان، کامنت گذاری (نظر دادن) در دیگر وبسایت ها می باشد که البته امروزه این کار پیشنهاد نمی شود. در این مقاله سعی کردیم وبسایت ها و صفحاتی که بک لینک های رایگان با کیفیت تری را ارایه می دهند به شما معرفی کنیم اما باز هم قابل ذکر است که بهترین راه دریافت بک لینک رایگان تولید محتوای مفید و گرفتن بک لینک درون محتوایی (ریپورتاژ آگهی ) از وبسایت های مرتبط می باشد که در یک مثال آن را برای شما مطرح کردیم.




۱۳ ویژگی یک بک لینک خوب برای سئو سایت

بک لینک چیست؟

در این مقاله قصد داریم درباره بک لینک back link توضیح دهیم. مطمئنا اگر به سئو اهمیت دهید و درباره سئو اطلاعاتی داشته باشید حتما با بک لینک ها نیز آشنایی دارید. بک‌لینک‌ی که خوب باشد به شما کمک خواهد کرد تا در موتور جستجو گوگل و سایر موتورهای جستجو رتبه بهتری را کسب کنید.

 

بک لینک مترادف کلماتی همانند پیوند ورودی دارد که بصورت زیر تعریف می شود:

 

بک لینک back link در زمینه سئو یا بهینه سازی موتور جستجو یک پیوند یا لینکی است که یک صفحه از وب سایتی را به صفحه وب دیگری یا یک وب سایت دیگر مرتبط می سازد.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: آموزش ساخت بک لینک رایگان،قوی و موثر

بعضی از موتورهای جستجو مانند موتورجستجو گوگل یکی از فاکتورهایی را که در جایگاه وب سایت در صفحه نتایج جستجو تاثیر گذار می دانند تعداد بک لینک ها است. البته باید بدانید که این به این معنی نیست که هر چقدر تعداد بک لینک back link های یک وب سایت بیشتر باشد، جایگاه وب سایت در موتورهای جستجوهایی نظیر گوگل بالاتر خواهد بود.

بهترین نوع بک لینک ها، آن دسته از بک لینک هایی هستند که به شکل طبیعی برای وب سایت پدید آمده باشند و کیفیت بالایی داشته باشند بهتر است بدانید کیففیت بک لینک ها از تعداد آن ها بسیار با ارزش تر است. به عبارتی دیگر در مراحل تولید آنها از مکانیزم های خرید بک لینک back link استفاده نشده است.

 

برای این که بهتر این موضوع را درک کنید برایتان مثالی می آوریم. تصور کنید وب سایتی به نام A وب سایت یک فروشگاه پوشاک است و از طرف سایت B که در مورد پارچه هاتی مرغوب لباس است و در این زمینه تولید محتوا می کند بک لینک میگیرد. این مراحل، یک بک‌ لینک طبیعی و با ارزش برای سایت A ایجاد می‌کند و در مورد بالا رفتن رتبه سئو سایت در نتایج جستجو اثر میگذارد.

اکنون که با بک لینک و مفهموم آن آشنا شدید باید بدانید که تمام بک لینک ها خوب نیستند. بهتر است بگوییم که ما بک لینک بد هم داریم که در ادامه این مقاله به آن ها خواهیم پرداخت و به شما آموزش میدهیم که چطور بک لینک خوب را از بک لینک بد تشخیص دهیم.

بک‌لینک خوب و بد چیست؟

بک ‌لینک back link خوب و بی نقص به بک ‌لینکی back link گفته می‌شود که از یک وب ‌سایت معتبر و قابل‌اعتماد به وب ‌سایت شما بک داده شود. هرچقدر دریافت بک ‌لینک back link از منبع های معتبر سخت ‌تر باشد، مطمئنا ارزش آن نیز بیشتر خواهد بود.

بک‌ لینک back link گرفتن از ‌سایت‌هایی که به‌راحتی به سایر وب‌ سایت‌ها بک ‌لینک back link می‌دهند مطمدنا هیچ فایده مثبت و رقابتی برای وب سایت شما ندارد. از ویژگی‌های یک بک ‌لینک back link خوب، می‌توان به مورد های زیر اشاره کرد:

  1. باید از وب‌ سایتی گرفته شود که با موضوع سایت شما مرتبط باشد.
  2. لینک‌هایی که به شکل درون محتوا باشند بهتر هستند.
  3. گرفتن لینک از مقالات بلند و باکیفیت ارزش بسیار زیادی دارد.
  4. برای سئو سازی، بک ‌لینک‌ها باید dofollow باشند. البته نا گفته نماند که لینک‌های nofollow هم بد نیستند. نوفالوها می‌توانند باعث ارجاع ترافیک به وب ‌سایت شوند، اما نمی‌توانند در بهبود سئو موثر باشند. لینک‌های nofollow نباید به‌عنوان لینک‌های بد تلقی شوند
  5. بک‌ لینک زمانی با ارزش است که از سمت ویراستار اضافه شود.
  6. وب ‌سایتی که به وب سایت شما اجازه بک لینک back link را می‌دهد باید از دامنه اتوریتی خوبی برخوردار باشد و در شبکه‌های اجتماعی هم فعالیت داشته باشد.

بک لینک back link بد نیز آن نوع از بک لینکی است که دستورالعمل گوگل برای بک‌لینک‌ها را نقض کند.

ویژگی های یک بک لینک back link بد نیز عبارت است از:

  • لینک از وب‌سایتی که غیر مرتبط به سایت شما داده شود مرتبط بودن لینک اهمیت زیادی دارد.

 

  • لینک از یک صفحه با از محتوایی ضعیف و بی ارزش به شما داده ‌شده باشد.

 

  • لینک‌هایی که از طرف وب‌سایت جریمه شدن توسط گوگل به شما داده شوند.

 

  • لینک‌های که به تعداد زیادی باشند می‌توانند باعث پنالتی شوند.

 

  • تبادل لینک اصلا مورد پسند نیست و ممنوع است.

 

  • وب ‌سایتی که به شما لینک می‌دهد، دامین اتوریتی پایینی داشته باشد.

 

  • بک‌ لینک از یک شبکه وبلاگی به شما داده شده است

 

  • بک ‌لینک‌های ویجت بک لینک های خوبی نیستند و باید nofollow باشند.

 

  • بک ‌لینک‌هایی که برایشان پولی پرداخت ‌شده باشد یا به عبارتی آن ها را خریداری کرده باشیند. رسانه‌های تبلیغاتی باید از ویژگی nofollow استفاده کنند.

 

  • بک لینک‌هایی که از دایرکتوری‌های محتوا داده می‌شوند نیز خوب نیستند.

 

  • بک‌ لینک‌هایی که از سمت وب‌ سایت‌های هک شده داده می‌شوند یا در CSS مخفی باشند.

 

  • بک ‌لینک‌هایی با آنکر تکست‌های بیش‌ازحد بهینه‌ شده‌اند، می‌توانند باعث پنالتی شوند.

 

  • بک ‌لینک‌هایی که به‌صورت خودکار ایجاد می‌شوند مضر هستند.

گوگل برای بک لینک ها back link ارزش تعیین میکند

بک لینک back link هایی که از وب سایت های گوناگون به وب سایت شما ایجاد میشنود ارزش و اعتبار یکسانی از دیدگاه موتور جستجو گوگل نخواهند داشت. گوگل در تلاش است فاکتورهای گوناگونی را برای تعیین ارزش یک بک لینک در نظر بگیرد که مهمترین این ارزش ها به شرح زیر است:

  1. اعتبار دامنه یا Domain Authority

فاکتورهای زیادی برای مشخص کردن اعتبار دامنه شما منظور گرفته می‌شود که بعضی از آنها عبارت است از عمر دامنه، نوع دامنه، تعداد بک لینک های گرفته شده، تعداد لینک های خارجی، فعال بودن در شبکه های اجتماعی و …. هرچند اعتبار دامنه ای که به شما لینک داده شده است زیادتر باشد ارزشمند بودن بک لینک back link و تاثیر آن بر جایگاه شما نیز زیادتر خواهد بود.

  1. اعتبار صفحه یا Page Authority

اعتبار صفحه بسیار شبیه به اعتبار دامنه است اما برای یک صفحه ویژه از آن دامنه محاسبه می‌شود. امکان دارد دامنه اعتبار بسیار زیادی داشته اما صفحه ای که از آن لینک گرفنه اید اعتبار کمی در آن دامنه داشته باشد. میزان اعتبار یک صفحه به طور معمول برحسب لینک سازی درونی وب سایت به آن صفحه و بک لینک هایی که مستقیما برای همان صفحه ایجاد شده اند مشخص میگردد.

صفحه هایی که لینک سازی درونی مناسبی داشته باشند به طور معمول اعتبار زیادی هم دارند. برای مثال صفحه هایی که در منوی اصلی سایت هستند معمولاً با اعتبار ترین صفحه های آن دامنه هستند.

  1. تعداد لینک های خروجی

هر دامنه ای که به وب سایت شما لینک می‌دهد این احتمال وجود دارد که به سایت های دیگر هم لینک داده است. هرچند تعداد وب سایت هایی که در یک صفحه یا در تمام دامنه لینک شده باشند زیاد تر باشد ارزش و اعتباری که به هر کدام از آنها می‌رسد کم می‌شود. به طور معمول وب سایت هایی که معمولاً در حیطه ریپورتاژ و فروش بک لینک فعال هستند به علاوه شما به وب سایت های زیادی بک لینک فروخته اند و این مورد باعث کم ارزش شدن و کم اعتبار شدن این گونه لینک سازی خواهد شد.




روش های پیدا کردن بک­ لینک­ برای سئو سایت

برای پیدا کردن بک­­ لینک ­های سایت که موضوع مطرح در این نوشته بوده و امروز به آن خواهیم پرداخت در نگاه اول برای دوستانی که با معنای بک ­لینک آشنا نیستند، توضیحی مختصر از بک لینک و دلایل وجود و تحلیل آن پرداخته و در نهایت با ابزارهایی که در این حوزه به صورت رایگان و یا غیررایگان اطلاعات و آماری را در اختیار کاربرانشان قرار می­دهند، آشنا شده و مختصر آموزشی درمورد استفاده از این ابزار داده می­شود، که با استفاده از ابزار معرفی شده به سادگی می­توان بک ­لینک ­های وارد شده به سایت موردنظر و یا رقیب را پیدا نمود.

بک ­لینک چیست؟

به طورکلی هر نوشته­ای در صفحات مجازی شامل وبلاگ­ها، سایت­ها، شبکه­های اجتماعی و … به آدرس صفحه مورد نظر شما اشاره کرده و لینک صفحه را در نوشته خود قرار داده یا به آن اشاره نماید، یعنی به صفحه موردنظر شما لینک دهد را بک ­لینک گویند. بک ­لینک رتبه صفحه­ای که به آن لینک داده شده را در وب بالا برده و همچنین در رتبه کلی دامنه اصلی صفحه لینک شده نیز تاثیرگذار است.

در واقع زمانی که از سایتی به سایت دیگر لینک داده می­شود به این معناست که سایت اول با این کار مطلب سایت دوم را تایید کرده و به مخاطبان خود اعلام می­کند که به سایت لینک داده شده اعتماد دارد. از طرفی موتورهای جستجو بخصوص گوگل هریک از این لینک­ها را یک سیگنال محسوب کرده و تعداد دفعاتی که بر روی این سیگنال کلیک می­شود، به این معناست که این آدرس برای مخاطبان زیادی مفید بوده و در جستجویی که کاربران دیگر انجام می­دهند، سایتی که سیگنال­های دریافتی از آن را بیشتر داشته در اولویت نمایش به کاربران جدید قرار می­دهد.

خصوصیات بارز بک ­لینک با ارزش

با توضیح مختصردر بخش قبل، به طور کامل اهمیت وجود بک ­لینک برای سایت­ مشخص می­شود. گرچه به این معنا نیست که هرچه تعداد بک­ لینک ­ها بیشتر باشد، پس از دید گوگل سایت قدرتمندتر است، بلکه براساس شایعات موجود در این عرصه گوگل لینک­هایی را مطلوب دانسته و به آنها اهمیت زیادتری می­دهد که از صفحاتی که ترافیک بالایی دارند، لینک شوند و این نشان­دهنده این است که موتورهای جستجو به کمیت لینک­های گرفته شده اهمیت نداده واین کیفیت لینک­هاست که مورد توجه موتورهای جستجو می­باشد.

اگر از یک دامنه به طور مداوم به سایت شما لینک داده شود از دید موتورهای جستجو اهمیت کمتری نسبت به این که از دامنه­های جدید به سایت شما لینک داده شود، وجود دارد. از نگاه گوگل لینک­هایی ارزشمندتر هستند که Anchor Text  آنها کلمه کلیدی آن صفحه باشد. در انتخاب و یافتن لینک باارزش خاصیت follow بودن لینک مهم است، به این صورت که لینک­های follow اعتبار سایت لینک دهنده را به سایت شما منتقل می­کنند و این از دید موتور جستجو بسیار با اهمیت بوده و در سئو سایت تاثیرگذارتر است.

پیدا کردن بک ­لینک­ های سایت

با توضیح کوتاهی که در قسمت قبلی در مورد بک لینک و موارد حائز اهمیت در شناخت لینک ارزشمند داده شد به سراغ این بخش آمده­ایم. برای یافتن لینک­های ورودی به سایت راحت­ترین و سریع­ترین راه جستجو در موتورهای جستجو مثل گوگل،یاهو و… است.  اینکه این لینک­ها از چه سایت­هایی به صفحه یا دامنه موردنظرتان لینک داده شده است را می­توان با یک جستجو ساده به دست آورد. برای این کار متن زیر را در نوارجستجو مرورگر نوشته و براحتی بر روی Enter کلیک نمایید.

Link : آدرس دامنه یا صفحه موردنظر

برای مثال

Link : google.com

با همین راه­کار ساده لیستی از تمام بک ­لینک­ ها قابل مشاهده است. با استفاده از دلایل ارزشمند بودن یک لینک که در بخش قبل ( بک­ لینک چیست؟) به مهم­ترین مواردی که نشانه ارزشمند بودن یک لینک است، پرداخته شد. می­توان بک ­لینک ­های با ارزش به سایت را شناسایی کرد. البته برای تحلیل بک­ لینک­ های ورودی به سایت می­توان از نرم افزارهایی که اطلاعاتی مثل نوع لینک، قدرت لینک، محبوبیت لینک و … در اختیار قرار می­دهند نیز استفاده نمود. هر چه این تحلیل با دقت بیشتری انجام گیرد به بهینه­سازی سایت و بک ­لینک ­های دریافتی کمک بیشتری می­نماید.

بک ­لینک­ های امتحان شده رقبا

راه حل دیگری که برای دریافت بک لینک قوی و بالابردن رتبه سایت در گوگل و سئو پیشنهاد می­شود، بررسی سایت­های رقیب و کلمات کلیدی هدف است. شناسایی بک­ لینک­ هایی که به سایت­های رقیب داده شده است و استفاده از این بک­ لینک ­ها برای رقابت با رقبا و دست­یابی به رتبه بالاتر در نتیجه موتورهای جستجو بسیار موثر است. به زبان ساده استفاده از لینک­هایی که به قدرتمندتر شدن سایت رقیب کمک کرده­ و امتحان خود را پس داده­اند، برای قدرت گرفتن سایت خود و رقابت با سایت رقیب.

برای شناسایی بک لینک ­های سایت رقیب یا هر سایت دیگری که شما مالک آن هستید و یا مایل هستید نسبت به روند کارهایی که انجام داده تا سایت در حوزه کاری خودش به قدرت برسد، شناخت و آگاهی پیدا کنید، می­توانید از ابزاری که در ادامه به آنها اشاره می­شود، بهره برده و از اطلاعات مفیدی که در اختیار شما قرار می­دهند، در بهبود روند سرعت شناسایی سایت خود به موتورهای جستجو استفاده نمایید

. قبل از اینکه به معرفی ابزار مفید درزمینه شناخت بک ­لینک بپردازیم، توصیه می­شود برای اینکه دامنه تحلیل و بررسی سایت رقیب را کوچک­تر کرده تا زودتر به هدف برسید بر روی صفحاتی از سایت رقیب انرژی بگذارید که صفحه اصلی و قدرتمند سایت می­باشد. با این کار زمانی که برای تحلیل سایت رقیب از شما گرفته می­شود، بسیار کاهش پیدا کرده ولی نتیجه مطلوبی در پی خواهد داشت.

ابزار شناسایی بک­ لینک

 ابزاری که در این زمینه وجود دارند برخی رایگان و برخی غیررایگان است که البته در برخی از سایت­های فارسی با قیمت مناسب به فروش می­رسد که بدلیل استفاده مشارکتی از یک اکانت می­باشد.

moz که از معتبرترین و شناخته شده­ترین منابع در این زمینه است ابزاری به نام Open Site Explorer را در اختیار کاربرانش قرارداده است که برای هر لینک مواردی از جمله Page Authority، Domain Authority، Spam Score و … را بررسی می­نماید البته نسخه حرفه­ای آن غیررایگان است ولی به مدت یک ماه به صورت نسخه آزمایشی ( Trial ) در دسترس هرکاربری است.

Ahrefs ابزار قدرتمند و معروف دیگری است که در بین متخصصان در این حوزه محبوبیت بالایی در ردیابی لینک و پیداکردن کلمات کلیدی دارد در واقع با کمک این ابزار می­توان رفتار رقیب را کامل تحلیل نمود. بک ­لینک­ هایی که ahrefs در اختیار قرار می­دهد کامل بوده و منبع بسیار مناسبی برای دریافت اطلاعاتی از جمله صفحه­ای که از آن به سایت لینک شده، کلمه کلیدی که به وسیله آن به سایت لینک شده(Anchor Text)، ترافیکی که از این لینک به سایت رسیده است، در نتیجه بررسی به شما خواهد داد.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: روش های آمدن سایت به صفحه اول گوگل در ۲۰۱۹

ranksignals ابزار دیگری است که تعداد بک ­لینک­ های هر سایت را در نتیجه بررسی به شما خواهد داد علاوه بر اینکه اگر سایتی قبلا به سایت مورد نظر لینک داده و اکنون این لینک را پاک کرده باشد نیز در نتیجه بررسی اعلام می­نماید.

majestic ابزاری برای بررسی تخصصی بک­ لینک است و کار با این ابزار بسیارساده است به این صورت که تنها کافیست سایت مورد نظر را در نوار جستجو سایت وارد نموده و نتیجه بررسی را به سرعت مشاهده نمایید.

alexa این سایت نیز علاوه بر مواردی که در اختیار کاربرانش قرار می­دهد، لیست بک ­لینک ­های سایت مورد نظر را نیز در نتایج بررسی­اش در اختیار قرار می­دهد.

linkresearchtools ابزاری که برای بررسی و تحلیل لینک­های سایت خودتان مناسب است،  با استفاده از این ابزار می­توان لینک­های سایت خود را با 97 معیار تحلیل کرده و در نتیجه بررسی استراتژی مناسب برای ایجاد لینک در سایت مورد نظر ارائه می­شود.

leapmarkets ابزاری بسیار مناسب بجهت مقایسه سایت خود با سه سایت رقیب در موتورهای جستجو google، yahoo، msn،  hotbot  که نتیجه بررسی را به کمک نمودار به کاربر ارائه می­دهد که در فهم نتایج کمک شایانی به کاربر می­شود.

ابزار معرفی شده محبوب­ترین ابزاری است که کاربران زیادی به کمک آن­ها  توانسته­اند دست به تغییرات مطلوب وبزرگی زده و از این طریق ترافیک بیشتری برای سایت خود جذب نمایند.




۱۱ تکنیک موثر سئو داخلی برای بالا بردن رتبه سایت

سئو داخلی یکی از مهم ترین فرآیند هایی در سئو سایت هست که می توانید با استفاده از آن رتبه سایت خود را در جستجو گر ها بالا ببرید.

وب سایتی که بر روی سئو تمرکز کرده باشد باید حتما روی عملیات سئو داخلی خود کار بکند یعنی اولین شرط موفقیت در سئو بهینه بودن ساختار اولیه سایتمون هست.

قبل از ورود به جزئیات سئو داخلی برای افزایش رنکینگ سایتتان به برخی اصطلاحات پایه در سئو می پردازیم

در صورتی که شما به موارد پایه سئو آشنا هستید میتوانید از این بخش رد بشید و بخش بعدی مقاله را مطالعه کنید.

سئو داخلی چیست؟

به تمامی تکنیک های گفته می شود که بر روی یک صفحه از سایت شما انجام می شود تا رتبه سایتتان را در نتایج موتورهای جستجو بالاتر ببرد.

تکنیک های سئو داخلی بر روی عناوین، توضیحات متا صفحات، لینک ها و نوع بهینه آدرس دهی صفحات و همینطور محتوای موجود روی صفحه سایت شما را مورد بررسی قرار می دهد.

به عبارتی دیگر سئو داخلی شرایطی را برای خزنده های موتورهای جستجو مانند گوگل فراهم می کند تا معنا و مفهوم یک صفحه را به درک آن ها برساند.

معرفی سه شاخه اصلی سئو

 

 

در عکس بالا که نگاه کنید متوجه میشد کل سئو به سه بخش تقسیم می شود.

  • سئو تکنیکال
  • سئو داخلی
  • سئو خارجی

هر سه این عملیات باید در کنار هم قرار گیرد تا مفهوم سئو را بدهد و سئو داخلی فقط یکی از بخش های این عملیات هست و فقط به بهینه سازی عوامل داخل صفحه محدود می شود.

سئو چیست؟

فرآیند های بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو که در نتیجه سبب افزایش جایگاه شما در موتورهای جستجو مانند گوگل می شود.

سئو خارجی چیست؟

به عملیات خارج از سایت مانند لینک سازی یا هر سیگنالی که باعث شود به سایت ما هدایت شود سئو خارجی گفته می شود.

 

۱۱ نکته برای بهبود جایگاه سایت شما در موتورهای جستجو

حالا که در مورد موارد پایه سئو اگاه شدید بریم روی موارد سئو داخلی جهت افزایش رنک سایت شما

مشخصا معلوم هست که تکنیک های بهینه سازی سئو داخلی بیشتر از ۱۱ تا هست ولی ما در این مقاله سعی میکنیم به ۱۱ تا از مهم ترین نکات این موضوع بپردازیم.

عملیات مهم در سئو داخلی

در پایین لیستی از خلاصه تکنیک ها را برای شما آورده ایم:

  1. کیفیت محتوا در درجه اول می باشد
  2. عنوان و توضیح صفحه
  3. محتوای سئو شده
  4. رعایت هدینگ ها و نوع محتوا
  5. استفاده از المان های مولتی مدیا عکس و ویدیو در صفحه
  6. آدرس بهینه
  7. لینک های داخلی
  8. لینک های خارجی
  9. سرعت لود صفحه
  10. بهینه بودن برای دستگاه های تلفن همراه
  11. کامنت های درج شده در صفحه

 

۱. کیفیت محتوا درج شده

هنگامی که با کلمه سئو برخورد میکنید باید همیشه در یاد داشته باشید:

یک سایت با محتوای عالی میتوانید بدون وجود موتورهای جستجو هم زنده بماند ولی حتی سئو نمیتواند تاثیری رو سایتی با محتوای به درد نخور بزارد ولی سئو به همراه یک محتوای عالی میتواند موفقیت به معنی واقعی کلمه ایجاد کند.

 

خوب منظور ما از محتوای خوب چیست؟

محتوای یونیک  – (متن، عکس، ویدیو، فایل پرزینت، اینفوگرافیک، کامنت) غیر کپی

محتوا برای اولین بار در سایت شما منتشر شده است  – حتی اگر محتوای خودتان را قبلا در سایت دیگری منتشر کرده باشید دیگر در سایت شما نمی تواند منتشر شود

محتوا بهتر است متن باشد  – اگر برای مثال یک ویدیو یا عکس منتشر میکنید توضیحات آن را به صورت متنی نیز در اون صفحه درج کنید.

محتوای کاربردی منتشر کنید – قبل از این که دکمه انتشار رو بزنید این سوال رو از خودتون بپرسید که آیا این محتوا واقعا برای سایت من میتواند مناسب باشد

محتوایی بنویسید که بار علمی دارد و حقیقت محض باشد – کاربران شما یک متن بدون منبع و آگاهی درست رو نمی پسندند.

محتوای طولانی جایگاه بهتری از محتوای کوتاه می گیرد

محتوای بی طرفانه بنویسید – اگر برای مثال به یک سوال پاسخ میدید سعی کنید وجه موجه اون رو بنویسید سایت یا نظری را تخریب نکنید.

 

۲. عنوان و متای توضیحات مناسب برای سئو داخلی

زمانی که خزنده موتور جستجو وارد صفحه ای از سایت شما می شود به چیز های دیگری مانند عنوان مقاله، توضیحات آن صفحه، هدینگ های درج شده و همینطور ویدیو و عکس توجه میکند.

ابتدا آن مفهومی که از صفحه شما درک کرده است را بر اساس سئو داخلی می فهمد و سپس سئو داخلی و عواملی دیگر را نیز در آن حساب می کند و به سایت شما در نتایج رنک می دهد.

 

عنوان صفحه

عنوان صفحه

هر صفحه باید عنوان منحصر به فرد خود را داشته باشد تا به درک مفهوم موتورهای جستجو نیز کمک بکند.

یک صفحه با عنوان  “ارائه خدمات سئو وردپرس” خیلی بهتر از سایتی هست که درعنوان آن نوشته شود “صفحه اصلی” یا index.html

عنوان سئو یکی از مهم ترین فاکتور ها در رتبه بندی موتورهای جستجو به حساب می آید.

 

نکاتی برای بهینه سازی عنوان صفحه

کلمه کلیدی مد نظر خود را در ابتدای عنوان وارد نمایید – وقتی که شما کلمه کلیدی خود را در ابتدای صفحه قرار میدهید این شانس را به موتورهای جستجو میدهید تا بفهمند این صفحه سایت شما بر روی چه کلمه کلیدی هدف گزاری شده است.

این به این معنی نیست که هی خط تیره – بزنید و شروع کنید به پر کردن کلمات کلیدی خودتون در عنوان صفحه نه اصلا اگر نمیتوانید کلمه کلیدی خود را در ابتدا قرار بدهید این اصلا واجب نیست میتوانید در بخشی از متن هم از آن استفاده کنید.

عنوان را کوتاه بنویسید – یک عنوان صفحه بهینه نمیتواند طولانی باشد پیشنهاد میشه ۶۰ کاراکتر باشد زیرا در صفحه نتایج گوگل نیز بیشتر از این کاراکتر نمایش داده نمی شود.

از اعداد و کلمات جالب و جذاب در عنوان خود استفاده کنید – استفاده از اعداد در عنوان و همینطور استفاده از کلماتی مانند عالی، موفق، جادویی و … می توانید زمانی که در نتایج جستجو قرار میگیرید از بقیه نتایج CTR بیشتری را دریافت بکنید.

نیازی به اضافه کردن عنوان سایت خود نیست – گوگل خودش به طور اتوماتیک (در صورتی که برند مطرحی داشته باشید) عنوان سایت شما را اضافه خواهد کرد شما سعی کنید عنوان خود را در ۶۰ کاراکتر جای دهید.

 

توضیحات متا صفحه

توضیحات متا صفحه در نتایج گوگل

توضیحات صفحه همان چیزی است که جستجوگر ها در صفحه نتایج جستجو نشان می دهند. این باید توصیفی باشد، حداکثر 160 کاراکتر و منحصر به فرد برای هر صفحه از سایت شما

این یک فرصت برای سایت شما هست که یک متن تبلیغاتی و تحریک کننده بنویسید تا مخاطبان به جای کلیک بر روی نتایج دیگر بر روی سایت شما کلیک کنند.

همیشه گوگل این تگ رو نشون نمیده و در الگوریتم جدید بر حسب جستجو کاربر خودش توضیحی را به او نشان می دهد.

 

نکاتی برای بهبود توضیحات متا صفحه

به صورت خودکار توضیحات برای صفحه ایجاد نکنید – درست هست که شاید گوگل از توضیحی که شما می نویسید اجتناب بکند ولی خوب اصولی نیست که شما همیشه از متای خودکار برای صفحه تان استفاده کنید.

کلمه کلیدی خود را نیز به توضیحات صفحه اضافه نمایید – گوگل موقع جستجو کاربران این بخش از توضیحات رو هایلایت میکند.

۳. محتوای سئو شده

این یک بخش از محتوای صفحه هست که روی کلمات کلیدی شما هدف گذاری شده است.

قبل از انتشار یک محتوا ( به صورت متن، ویدیو، صوت) در مورد کلمات کلیدی هدف خود تحقیق نمایید.

در واقع شما باید بر اساس سرچ ترم هایی که کاربران در موتورهای جستجو وارد میکنند محتوا تولید کنید تا بتونید به موفقیت برسید.

یکی از راهکار ها این هست که شما از LSI ها در گوگل کمک بگیرید زمانی که عبارتی رو جستجو میکنید در پایین اون صفحه جستجو عبارات مترادف با اون آورده میشه که باید سعی کنید از اون ها نیز در محتوای خود استفاده کنید.

چرا؟ چون در الگوریتم  هوشمند رنک برین گوگل به دنبال ربط کلماتی کلیدی در محتوا نیست بلکه به دنبال ربط موضوعی و مفهومی محتوا با هم دیگر هست.

این به این معنی هست که شما در محتوا های خود بصورت متعدد از LSI های گوگل استفاده بکنید.

پیشنهادات کلمات کلیدی توسط خود گوگل در نتایج جستجو

زمانی که در گوگل جستجو میکنید گوگل یک سری عبارات هم خانواده و هم ردیف با اون کلمه را که کاربران دیگر در حول اون مفهوم جستجو کردن را به شما پیشنهاد میده که بهترین حالت استفاده از این کلمات در مقالات خودتون در سایتتون هست.

ابزار پیشنهاد کلمه کلیدی گوگل

۴. استفاده از هدینگ ها و تعیین نوع محتوا

یک صفحه محتوایی باید دارای یک فرمت خاصی باشد بخش بندی هدینگ H1 تا H6 می تواند به منظم کردن مقاله شما و بخش بندی خودش کمک کند.

اهمیت تگ H1 

هر صفحه بهتر هست که از یک تگ H1 استفاده شود و اگر شما از وردپرس استفاده بکنید این به صورت پیش فرض در قالب های استاندارد آن وجود دارد.

متداول ترین روش این هست که عنوان صفحه رو در همین تگ H1 قرار می دهند.

تگ های دیگر H2 تا H6 را از یاد نبرید و یک نکته بسیار مهم این هست که شما حتما باید ترتیب در استفاده از این تگ ها را در صفحه رعایت نمایید برای مثال بعد از H2 تگ H3 و به همین ترتیب استفاده نمایید.

هدینگ ها بهترین مکان در یک صفحه برای استفاده از کلمات کلیدی می باشند.

نوع محتوا

فقط یک متن را در صفحه کپی پست یا همینطوری ننویسید مطمعا باشید که مقاله شما قابلیت خوانایی را برای مخاطبانتان داشته باشد.

نکاتی در مورد بهینه بودن متن مقاله:

  • قسمت های مهم متن خود را حتما بولد، ایتالیک یا آندرلاین بزنید
  • از یک سایز مناسب فونت استفاده کنید سایز استاندارد حداقل ۱۴ پیکسل می باشد.
  • متن خود را حداقل در ۳ یا ۴ تا پاراگراف خلاصه کنید و بیشتر از این پاراگراف ها طولانی نشود.
  • بین پاراگراف ها از فاصله مناسب استفاده بکنید تا زیبایی را در بین خطوط خود حفظ بکند.
  • در بین متن هاتون از css استفاده کنید و باکس هایی را برای توضیح بیشتر قرار دهید.

 

۵. استفاده از المان های مولتی مدیا عکس و ویدیو در صفحه

عکس ها و ویدیو ها یکی از مهم ترین اهمیت ها را در بخش مقاله ما دارند هدف از استفاده از المان های مولتی مدیا در سئو مقاله بهینه کردن و بالابردن سطح درک کاربران از خواندن مقاله هست.

یکی از مشکلاتی که در استفاده از عکس ها در صفحات هست تاثیر آن ها در پایین آوردن سرعت لود صفحه می باشد.

بهترین روش برای استفاده از تصاویر در مقاله:

  • از عکس ها و تصاویر اختصاصی استفاده کنید و اگر مجبور به استفاده از عکس های موحود توی اینترنت هستید به منبع آن ها حتما اشاره کنید.
  • سایز عکس های خود را بهینه کنید می توانید مقاله سئو تصاویر در وردپرس را مطالعه نمایید.
  • از تگ alt استفاده کنید و برای عکس های خود توضیحات قرار دهید.
  • در انتخاب نام عکس دقت کنید که از اسم های img-01.jpg استفاده نکنید بلکه از مفاهیم انگلیسی آن عکس مانند flower.jpg استفاده کنید.
  • در صورتی که مجبور هستید در صفحه خود از عکس ها و ویدیو های زیادی استفاده کنید حتما از سرویس های CDN استفاده کنید تا سرعت لود آن صفحه نیز مناسب باشد.

 

۶. استفاده از آدرس بهینه برای صفحات خود

آدرس ها برای موتور های جستجو از اهمیت بالایی برخوردار هست و بهینه سازی آدرس های سایتمان شامل دو بخش می شود یکی بهینه سازی URL و دومی بهینه سازی ساختار URL.

 بهینه سازی URL

هر صفحه باید دارای یک لینک و آدرس مشخص باشد.

آدرس های خوب باید کمتر از ۲۵۵ کاراکتر باشند و جهت جداسازی کلمات بین همدیگر در آدرس سایت از “-” استفاده شود.

ادرس صفحه هم همانند عنوان و بخش توضیحات باید سئو فرندلی باشد یعنی کوتاه باشد و هیمینطور می توانید در آن از کلمات کلیدی هدف آن صفحه استفاده نمایید.

نمونه چندین آدرس خوب برای سئو سایت 

سئو وردپرس به صورت تخصصی و تضمینی

https://www.sarirnovin.com/رشته کامپیوتر/

https://www.sarirnovin.com/بالا-بردن-رتبه-سایت-در-گوگل/

 

و چند نمونه از آدرس دهی اشتباه که به سئو سایت شما لطمه وارد خواهد کرد.

https://www.sarirnovin.com/p?165

https://www.sarirnovin.com/123131/publish/data2/seo_Tips.html

 

ساختار بهینه برای آدرس دهی صفحات 

نوع لینک دهی سایت شما باید به حالتی باشد که در واقعیت نیز همانطور هست.

بهترین روش برای بهینه سازی ساختار صفحات

از دسته بندی ها استفاده کنید –  صفحات خود را گروه بندی کنید تا موتورهای جستجو زودتر بتوانند آنها را پیدا کنند.

این مانند داشتن یک انبار با تعداد زیادی اقلام دسته بندی نشده در مقایسه با یک انبار با تمام اقلام اختصاص داده شده به یک گروه اختصاصی است.

شما میتوانید زیر دسته بندی هایی نیز داشته باشید ولی این مورد زیاد پیشنهاد نمی شود.

بهترین نوع دسته بندی به حالت زیر میتواند باشد

صفحه اصلی > سئو سایت > مقالات

 

اضافه کردن Breadcrumb به دسته ها و صفحات داخلی

این امکان به کاربرانتان این اجازه را می دهد که مسیر فعلی خود را در سایت شما مشاهده کند و بتواند به راحتی در سایت بگردد.

 

۷. لینک های داخلی

لینک سازی داخلی یکی دیگر از پر اهمیت ترین موارد در سئو داخلی محسوب می شود زیرا:

– در مرحله اول ربات گوگل که به صفحات شما سر میزند و از طریق لینک های داخلی فالو آن صفحه به دیگر صفحات نیز انتقال پیدا می کند.

پس اگر شما داخل صفحه تان از لینک های داخلی استفاده نکنید ربات ها وارد اون صفحه می شوند و آن را میخوانند و میروند و اگر شما داخل آن صفحات به مطالب دیگرتان لینک بدهید به آن صفحات هم سر خواهد زد.

بنابراین با توجه به مطالبی که در بالا گفته شد شما با استفاده از این تکنیک می توانید صفحاتی که هنوز در گوگل ایندکس نشده اند را در معرض ربات ها قرار بدهید.

هر سایتی دارای صفحاتی هست که این صفحات براش گرفتن جایگاه در نتایج خیلی مهم هست با استفاده از این روش شما میتونید به اون صفحات خود لینک های داخلی بیشتری رو ارسال نمایید.

همینطور در صورتی که از لینک های داخلی استفاده کنید و در بین متن به کاربرتون پیشنهاد مقاله دیگر سایتتون رو بدین این کار با کلیک کاربر روی اون لینک میتونه باعث کاهش نرخ بانس ریت سایتتان شود اگر نمیدانید بانس ریت یعنی چه این مقاله را بخوانید.

روش هایی برای بهینه سازی لینک های داخلی

  • در لینک های داخلی خود فقط از کلمات کلیدی خود استفاده نکنید.
  • زمانی که نیاز هست کاربر یک مطلب دیگری از سایت شما را مطالعه کند پیشنهاد اون مقاله را بدهید.
  • بیشتر از ۱۵ تا لینک داخلی در یک صفحه نباشه بهتر هست.
  • بهتر که لینک های داخلی خودتان را در صفحه در بدنه متن تان قرار دهید و در هدر یا فوتر یا سایدبار نباشد.

 

۸. لینک های خارجی

پس از انتشار پاندا و پنگوئن، بسیاری از مدیران وب می ترسند که به وب سایت های دیگر لینک دهند آنها بر این باورند که این یک مجازات گوگل است، اما این اشتباه است.

با لینک دادن به وب سایت های با کیفیت بالا، اعتماد به نفس مطالب خود را افزایش می دهید و این برای SEO مناسب است.

همچنین، گوگل می تواند از طریق لینک های خارجی به عنوان راهی برای درک بیشتر موضوع مورد نظر شما در محتوای خود استفاده کند.

 

۹. سرعت بارگزاری سایت

ربات های گوگل به سایت های سریع بسیار علاقه مند هست و گوگل برای افزایش سرعت سایت های سطح وب پروژه ها و هزینه های زیادی را انجام داده است مانند پروژه AMP اگر نمیدانید AMP چیست این مقاله را بخوانید.

و همینطور میشه گفت در میان سایت های رقیبانتان اگر سایت شما از سرعت لود بالایی برخوردار باشد این می تواند برای شما یک امتیاز مثبت محسوب شود.

 

۱۰. ریسپانسیو بودن و بهینه بودن قالب سایت برای موبایل

در حال حاضر بیش از ۶۰٪ جستجو هایی که در گوگل انجام می شود توسط دستگاه های موبایل انجام می شود و اگر سایت شما برای این دستگاه ها واکنشگرا طراحی نشده باشد میشه گفت بیشتر از نیمی از ترافیک خودتون رو از دست میدید.

اگر میخواهید ببینید سایتتون برای موبایل بهینه هست یا نه میتونید از ابزار تست ریسپانسیو بودن گوگل به اسم Google mobile friendly tool استفاده کنید.

اگر چک کردید و سایتتان بهینه برای تلفن های همراه نبود در اولین فرصت اقدام به باز طراحی سایتتان بکنید.

۱۱. کامنت های درج شده در صفحه

بیشتر وبمستران فکر میکنند که با فراگیر شدن کامنت در شبکه های اجتماعی دیگر اهمیت استفاده از این امکان را در صفحه کم رنگ تر کرده است ولی میشه گفت در اشتباه هستند.

کامنت بر روی وبلاگ هنوز هم مهم هستند و این برای گوگل یک سیگنال می دهد که کاربر در این صفحه توانسته با محتوا ارتباط برقرار بکند.

مشخصا شما هم تجربه داشتید قبل از نوشتن و پست کردن یک نظر بر روی وبسایت نظرات افراد دیگر رو بر روی آن مقاله خوندید.

برای استفاده بهتر از سیستم کامنت مارکتینگ سعی کنید از این قوانین پیروی کنید:

  • همیشه کامنت ها را مدیریت کنید یعنی کامنت ها با تایید شما در سایتتان منتشر شوند.
  • از انتشار نظراتی که بسیار عمومی هستند اجتناب کنید.
  • فقط نظراتی را که مربوط به محتوای صفحه هستند اضافه کنید و ارزش آن را تأیید کنید.
  • نظرات را تأیید نکنید زمانی که کاربران از یک نام واقعی استفاده نمی کنند.
  • همیشه به نظرات پاسخ طولانی و قانع کننده بدهید این باعث می شود افراد بیشتری به مشارکت در بخش نظرات بپردازند.

 

 




روش های آمدن سایت به صفحه اول گوگل در ۲۰۱۹

چگونه رتبه اول گوگل شویم؟

هر صاحب کسب و کار رویا قرارگرفتن در رتبه اول  گوگل را در سر دارد. زیرا رسیدن به رتبه اول (و یا حتی یکی از سه رتبه نخست) به معنای افزایش ترافیک سایت شما و داشتن پتانسیل فروش و مطرح شدن در کسب و کار مورد نظر می­باشد.

متاسفانه رسیدن به رتبه اول به ندرت اتفاق می افتد. حتی بیشتر بازاریاب های ماهر و آگاه در حال رقابت برای­ رسیدن به رتبه اول هستند.

بنابراین، چگونه یک صاحب کسب و کار معمولی می تواند امیدوار باشد تا این رتبه را به دست آورد؟ در حالی که هیچ راه تضمینی برای آن وجود ندارد، این مقاله به برخی از راهکارهایی که هر کسی می تواند برای افزایش شانس خود برای رسیدن به این رتبه نخست، استفاده کند اشاره می­کند. ابتدا توضیحاتی راجع به نحوه کارکرد گوگل آورده ایم.

گوگل و سایر موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟

اولین چیزی که باید در مورد گوگل بدانید این است که گوگل اینترنت نیست. فقط به این دلیل که وب سایت شما در گوگل نمایش داده نمی شود، به این معنی نیست که آن را در اینترنت ندارید. وب سایت شما می تواند به صورت زنده در اینترنت بدون نمایش در نتایج جستجوی گوگل برای یک کلمه کلیدی خاص نمایش داده شود.

روش گوگل و سایر موتورهای جستجو برای نشان دادن وب سایت این است: گوگل دارای سیستم های کامپیوتری اتوماتیک است که در تمام ساعت شبانه روز کار می کند و به طور تصادفی از وب سایت ها در سراسر اینترنت بازدید کرده، عکس های هر صفحه را برداشته و آنها را در یک پایگاه داده عظیم قرار می دهد.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: چگونه قالب وردپرس را ویرایش کنیم

همزمان با گرفتن یک عکس فوری از هر صفحه وب، سیستم گوگل هر کلمه و محتوای دیگر را در یک صفحه وب (مانند عکس ها، فیلم ها، فایل های صوتی و غیره) به منظور تعیین موضوع خاص صفحه، می خواند.

گوگل از این داده های جمع آوری شده برای تعیین اینکه صفحات وب برای نشان دادن چه کلمه کلیدی خاص نمایش داده شود، استفاده می کند.

به عبارت دیگر، الگوریتم های کامپیوتری گوگل به صورت زنده تعیین می کند که کدام صفحه وب در اینترنت برای یک کلمه کلیدی خاص یا کلیدی مناسب تر است و برای اولین بار آن را نمایش می دهد.

سپس دومین صفحه مربوطه را نمایش می دهد و غیره. فهرست نتایج صفحات وب به عنوان صفحه نتیجه موتور جستجو (SERP) شناخته می شود.

 بخش های مختلف SERP :

بخش بالا معمولا شامل 3 یا 4 آگهی متنی است که مربوط به کلمه کلیدی استفاده شده برای انجام عملیات جستجو می­باشد.

اگر گوگل فکر کند کاربر به دنبال یک کسب و کار محلی است، یک بخش از تبلیغات پرداخت شده به نام Packet Local Map اضافه می کند. قسمت اصلی وسط شامل لیستی از “ارگانیگ” (بدون پرداخت) صفحات وب است که مربوط به کلمه کلیدی مورد استفاده برای انجام جستجو هستند.

چگونه می توانیم سایت خود را در گوگل دریافت کنیم؟

اول باید مطمئن شوید که وب سایت شما توسط گوگل معرفی شده است. که میتوانید مقاله چگونه سایت خود را در گوگل ثبت کنیم؟ را مطالعه کنید و برای پیدا کردن آن در صورت وجود داشتن، site:yourdomain.com را در جعبه جستجوی گوگل تایپ کنید، domaindom.com را با نام دامنه واقعی خود جایگزین کنید.

اگر لیستی از صفحات وبسایت خود را مشاهده کنید، گوگل در حال حاضر سایت شما را نمایه کرده است و گاهی اوقات به بازدید از آن برای بررسی به روزرسانی ادامه می­دهد. اگر وب سایت شما فهرست نشده باشد، به این آدرس مرجعه کنید: http://www.google.com/addurl. بازدید گوگل از وب سایت شما 1 یا 2 هفته طول خواهد کشید.

دوم، به یاد داشته باشید، گوگل فقط صفحات وب را که مربوط به کلمه کلیدی مورد جستجو هستند، نمایش می دهد. اولین قدم این است که مطمئن شوید متن وب سایت شما مرتبط با کلمه کلیدی مورد نظر است. اگر اینطور نیست، احتمال دارد گوگل آن را نشان ندهد.

سوم، فقط اگر وب سایت شما در صفحه اول نمایش داده نمی شود، به این معنی نیست که آن را نشان نمی دهد. به پایین صفحه نتایج بروید و روی «بعدی» یا بر روی صفحه 2 کلیک کنید و ادامه دهید. وب سایت شما ممکن است در صفحه 2، صفحه 82 یا جایی در این میان باشد.

روش بالا بردن رتبه سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو چیست ؟

هر سال میلیون ها دلار برای انجام این کار صرف می شود! دو راه اصلی برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل  وجود دارد:

شما می توانید با پرداخت کردن در صفحه اول گوگل قرار بگیرید و لازم نیست مقدار زیادی پول داشته باشید. این تبلیغ گوگل است. هم چنین شما می توانید وب سایت خود را تحت عنوان “ارگانیک” بدون نیاز به پرداخت برای تبلیغات دریافت کنید.

  • تبلیغات گوگل

سریعترین و ساده ترین راه به منظور بالا بردن رتبه سایت در گوگل برای یک کلمه کلیدی خاص، پرداخت هزینه تبلیغات است. شما در گوگل ثبت نام میکنید، کلیدواژه هایی را که میخواهید هدف قرار دهید، انتخاب می­کنید، سپس «پیشنهاد» (مانند یک حراج) را براساس هر مقدار که میخواهید برای کلیک روی آگهی شما، پرداخت کنید را تعیین می­کنید. این “پرداخت برای هر کلیک” نامیده می شود. هرچه پیشنهاد بالاتری برای هر کلیک بدهید، آگهی در بالای صفحه ظاهر می شود.

  • گرفتن گوگل به صورت ارگانیک

راه دیگر برای به دست آوردن رتبه نخست در گوگل و سایر موتورهای جستجو روش متداول طبیعی یا ارگانیک است. این موارد نتایج اصلی هستند که در زیر آگهی ها یا بخش نقشه محلی در صفحات نتایج موتور جستجو نشان داده می شود.

این نتایج را نمی توان با پرداخت پول به گوگل به دست آورد. آنها با بهینه سازی دقیق و دراز مدت بسیاری از عوامل که گوگل هنگام ارزیابی مورد استفاده قرار می­دهد، به دست می آید. عمل بهینه سازی وب سایت به نحوی که به طور منظم در گوگل نشان دهد بهینه سازی موتور جستجو (SEO) نامیده می شود .

مهمترین عوامل تاثیرگذار برای بدست آوردن رتبه اول گوگل عبارتند از:

  • کیفیت و طول محتوای صفحه شما

صفحات وب سایت شما باید پر از اطلاعات منحصر به فرد و مفید باشد که مخاطب به دنبال آن است. هم چنین هر چه طولانی تر باشد بهتر است. البته تا زمانی که کیفیت آن حفظ شود.

  • سرعت صفحه

صفحات وب شما باید سریعا بر روی تمام دستگاه ها بارگذاری شوند. بارگذاری آهسته صفحات می توانند بر رتبه شما در گوگل تأثیر منفی بگذارند. زیرا هیچ کس دوست ندارد چند ثانیه برای بارگذاری هر وب سایت صبر کند. شما می توانید یک تست سرعت صفحه رایگان را از طریق یک ابزار مانند Gtmetrix برای تست سرعت صفحه وب سایت خود استفاده کنید.

مقاله پیشنهادی مفید و کاربردی: معرفی افزونه CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) در وردپرس فارسی

  • کلمات کلیدی در محتوای صفحه

اگر کلمات کلیدی که شما هدف قرار می دهید در سایت شما در متن و عناوین صفحات، نمایش داده شود، رتبه شما در گوگل برای این کلمات کلیدی بهتر خواهید بود.

  • صفحات امن

صفحات وب سایت شما باید از طریق https بارگذاری شوند تا امن شوند.

  • نمایش بدون نقص وب سایت در تلفن های همراه

اکثر مردم در حال حاضر با استفاده از تلفن های همراه به جستجو می­پردازند. وب سایت شما باید برای دستگاه های تلفن همراه بهینه سازی شده و به راحتی حرکت کند. بنابراین کاربران بر روی هر دستگاهی می توانند به سرعت و به آسانی به پیدا کردن آنچه نیاز دارند بپردازند.

  • کیفیت و تعداد لینک های ورودی

لینک های سایت شخص ثالث به وب سایت شما نشان می دهد که محتوای شما ممکن است با ارزش باشد که این نیز باعث بهبود رتبه شما در گوگل می­شود.